Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace krosovers jūlijā apceļo Baltijas valstu galvaspilsētas

Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace ir sācis apceļot Baltijas valstis. Īpaši I-Pace prezentācijas pasākumi un testa braucieni jau notiek Tallinā, 13.jūlijā tas dosies uz Lietuvu un 22.jūlijā atceļos uz Latviju.

Šis ekoloģiskais, ātrais un drošais piecvietīgais krosovers apvieno sportiskumu, jaunas mākslīgā intelekta tehnoloģijas un praktiskumu. Ar savu izsmalcināto un iespaidīgo izskatu Jaguar I-Pace nepaliks nepamanīts trīs Baltijas valstu galvaspilsētu ielās.

Ārkārtīgi ātrā uzlāde, lielā jauda un precīzā vadāmība ļauj I-Pace sagraut daudzus mītus par elektromobiļiem. Pilnībā elektriskais Jaguar I-Pace ir aprīkots ar 90 kWh litija jonu akumulatoru, pēc kura pilnīgas uzlādes ar automobili var veikt 480 km attālumu, tādēļ ar šo krosoveru var mierīgi doties no Rīgas līdz Liepājas jūrmalai. Pielietojot DC ātro uzlādi (100 kW), akumulatoru no nulles līdz 80% var uzlādēt 40 minūtēs.

I-Pace darbina divi sinhronizēti pastāvīgā magnēta elektromotori, kas nodrošina 400 ZS jaudu un 700 Nm griezes momentu. Tūlītējs griezes moments un pilnpiedziņas saķere piešķir I-Pace sporta automobiļa paātrinājumu - 100 km/h ātrumu tas attīsta 4,8 sekundēs.

Brauciena laikā testa dalībniekiem būs iespēja izmēģināt jaunā modeļa komforta funkcijas. Viena no tām ir I-Pace pilnīgi jaunā Touch Pro Duo informācijas un izklaides sistēma ar skārienjūtīgo ekrānu. Vēl viena funkcija ir jaunā navigācijas sistēma, kas atpazīst maršruta topogrāfiju, iepriekšējo braucienu informāciju, kā arī braukšanas stilu, lai akumulatora uzlādes stāvokļa aprēķinos spētu sniegt visaugstāko precizitāti, nodrošinot maksimālu pārliecību par automobiļa spējām nobraukt nepieciešamo attālumu.

Aizmugurē sēdošie pasažieri novērtēs Jaguar tik raksturīgo uzmanības pievēršanu katrai detaļai: pasažieriem paredzēto telpu, ērtajam nodalījumu izvietojumam, augstākās kvalitātes materiāliem un luksusa līmeņa salonam.

Jaguar I-Pace brauciens Rīgā notiks no 22. līdz 31. jūlijam. Sekojiet informācijai par I-Pace tūres aktivitātēm Jaguar profilā Facebook. Jaguar I-Pace būs iespējams apskatīt un izmēģināt:

-    25, 30. un 31.jūlijā Jaguar Land Rover auto salonā Dārzciema ielā 60a. Nepieciešama izmēģinājuma braucienu iepriekšēja rezervācija mājaslapā www.jaguar.lv;

-    26. un 27. jūlijā no plkst. 15.00 līdz 19.00 notiks I-Pace izmēģinājuma braucieni Vecrīgā, Kaļķu ielā 15;

-    28.jūlijā no plkst. 11.00 līdz 17.00 tirdzniecības centrā „Spice“ Lielirbes ielā 29.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13113999sec.