Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini: Rīgā ieradīsies 60 ekskluzīvi auto

24. jūlijā, pirmo reizi Rīgā ieradīsies Gran Turismo pasaules tūres dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām kā Ferrari, Porsche, McLaren un Lamborghini, lai parādītu gandrīz 30 000 zirgspēku jaudu mūsu galvaspilsētas ielās, kā arī 3 dienu sacensībās Biķernieku trasē. Katrai tūres pieturvietai ir cita tematika. Rīgā tās ir sacīkstes!

“Gran Turismo ir super auto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules. Šis pasākums nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana, patiesībā tas tiek organizēts, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē,” komentē Gran Turismo organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms (Peter Ternström).

Gran Turismo Baltica pasākuma 60 (automašīnu) vietas tika rezervētas jau sen. Pasākums sāksies, kad prāmis M/S Romantika ieradīsies Rīgā rīt plkst. 10.30. Visas automašīnas dosies no Rīgas pasažieru ostas līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, papildus izbraucot īpašu maršrutu.

Nākamās trīs dienas šīs jaudīgās automašīnas un to vadītāji tiksies Biķernieku trasē. Gran Turismo Baltica ir privāts pasākums, taču piektdien no 12.00 līdz 17.00 trase tiks atvērta arī citiem interesentiem, un dalībnieki aicina visus ierasties.

“Aicinām visus satikt mūs jau rīt plkst. 11.00 Rīgas pasažieru ostā un sekot automašīnu izbraucienam līdz Radisson Blu Latvija viesnīcai, kā arī piektdien no 10.00 līdz 17.00 Biķernieku trasē! Tiks rīkots arī konkurss, kurā būs iespēja laimēt vietu kā līdzbraucējam trasē ar vienu no īpašajām automašīnām! Sekojiet informācijai,” turpina Pīters Ternstroms.

“Mūs ar Gran Turismo Baltica dalībniekiem vieno azarts un adrenalīns, tāpēc esam priecīgi pirmo reizi šo lielisko pasākumu uzņemt Latvijā, Rīgā, un esam lepni būt par tā ilggadēju partneri Baltijas valstīs,” stāsta OlyBet mārketinga un pārdošanas vadītājs Alvis Kindzulis.

Gran Turismo apvieno 4 800 dalībniekus no visām Eiropas valstīm, Dienvidāfrikas, Amerikas Savienotajām Valstīm, Āzijas un Austrālijas. Tā ir slēgta kopiena, kurā jauni biedri tiek uzņemti tikai pēc īpašām rekomendācijām. Katra biedra īpašumā jābūt vismaz vienam ekskluzīvajam auto.

Dalībnieku un iespaidīgo automašīnu sarakstu iespējams apskatīt šeit:

http://www.granturismoevents.com/gran-turismo-baltica-2018/drivers/#Tabs

Informācija par pasākumu meklējama šeit:

http://www.granturismoevents.com/gran-turismo-baltica-2018/  

Seko Gran Turismo arī Facebook: https://www.facebook.com/GranTurismoEvents/ un https://www.facebook.com/events/1243535005790824/.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 10.04.2024 - 17.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14501905sec.