Žurnāls «BBC TopGear» kronē «Volvo XC40» par gada labāko «SUV»

Kompaktais premium segmenta "SUV Volvo XC40" turpina apbalvojumu saņemšanas sēriju, jo žurnāla "BBC TopGear Magazine" 2018. gada apbalvošanā tas tika kronēts par gada SUV.

Novērtējot XC40, TopGear Magazine raksturoja to kā "izcilu" un "pārdomātu, pamatīgi izstrādātu un efektīvu automašīnu".

Žurnāla agrākajā XC40 apskatā tika secināts, ka "Volvo izdevies radīt ko atšķirīgu", uzsverot, ka "SUV vērtības atbilst daudzām Volvo vērtībām". TopGear cildināja XC40 "komfortablo braukšanu", tā radīto "drošības sajūtu, braucot jebkādos laika apstākļos" un "ārkārtīgi labi iekārtoto un praktisko salonu".

Volvo Car UK izpilddirektors Džons Veikfīlds (Jon Wakefield) saka: "Mūsu ienākšana premium segmenta kompakto SUV tirgū, kur dominēja sīva konkurence, ir izrādījusies ārkārtīgi veiksmīga – XC40 ir izpelnījies plašu atzinību gan no kritiķiem, gan klientiem. Lai arī šis ir mazākais SUV mūsu klāstā, tomēr tajā izdevies ietvert visas zīmolam raksturīgās iezīmes: iespaidīgu un modernu dizainu, efektīvu un pārdomātu jauno tehnoloģiju pielietojumu, kā arī inovatīvus tehniskos risinājumus un nepārspējamu drošību."

XC40 iespaidīgajā godalgu sarakstā jau izceļas 2018. gada Eiropas gada auto tituls, savukārt neatkarīgās transportlīdzekļu drošības novērtēšanas organizācijas Euro NCAP testos, kuri 2018. gadā ir kļuvuši daudz stingrāki, modelis sasniedza maksimālo, piecu zvaigžņu vērtējumu.

2017. gada septembrī tirdzniecībā laistais XC40 ir paredzēts galvenokārt pilsētas satiksmei, taču vienlīdz labas īpašības tam piemīt, arī jebkādos laika apstākļos braucot pa autoceļiem – it īpaši, ja izvēlaties modifikācijas ar pilnpiedziņu. Jaunais modelis guvis nepieredzētu sabiedrības ievērību, Apvienotajā Karalistē sasniedzot līdz šim augstākos rādītājus jauna Volvo tirdzniecības sākumposmā. Tā pievilcību izdevies palielināt, papildinot aprīkojumu ar Volvo jauno un ļoti efektīvo 156 ZS trīscilindru benzīna dzinēju T3 un 190 ZS T4, kā arī 150 ZS dīzeļdzinēju D3.

Tāpat ir paplašināts modifikāciju klāsts, ļaujot klientiem brīvi izvēlēties sev piemērotāko modifikāciju - zīmolam raksturīgo Momentum, dinamisko R-Design un grezno Inscription. Katra no tām ir pieejama vēl labāk aprīkotā 'Pro' izskatā. Visu modifikāciju aprīkojumā ietverta, piemēram, navigācijas sistēma Sensus ar deviņu collu skārienekrānu un balss vadību, savienoto pakalpojumu platforma Volvo On Call, automātiskie LED priekšējie lukturi ar aktīvajām tālajām gaismām, 12,3 collu TFT vadītāja informācijas displejs, pielāgojami braukšanas režīma iestatījumi, kā arī City Safety funkcijas, kas atpazīst un palīdz izvairīties no daudzām biežākajām satiksmes negadījumu situācijām.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30566597sec.