Aicina piedalīties tūrisma akcijā «Apceļo Vidzemes šosejas pieturas»

Četri Vidzemes novadi – Alūksnes, Apes, Raunas un Smiltenes – šovasar ikvienu ceļotāju aicina piedalīties tūrisma akcijā "Apceļo Vidzemes šosejas pieturas".

Lai kļūtu par akcijas dalībnieku, Tev ir nepieciešams viedtālrunis un savs konts sociālajā tīklā Instagram. Uzņem fotoattēlu pie kāda no akcijas objektiem un ievieto tās savā Instagram kontā, pievienojot atrašanās vietu un tēmturi #vidzemespieturas. Akcijas objektu saraksts un noteikumi 20. martā tiks ievietoti visu četru pašvaldību tūrisma mājas lapās un Facebook lapā –Vidzemes šosejas pieturas.

Dalībniekus sagaida lieliskas balvas no uzņēmējiem un mājražotājiem. Visas akcijas laikā tapušās fotogrāfijas izvērtēs profesionāls fotogrāfs Ainārs Gaidis, kā arī vēl divi neatkarīgi vērtētāji. Trīs skaistāko fotogrāfiju autori balvā saņems personalizētu ceļojumu koferi ar Vidzemes šosejas pieturas raksturojošu dizainu. Akcijas dalībnieku radītajiem fotoattēliem tiks piešķirtas arī dažādas nominācijas, kas rosinās dalībniekus būt radošiem un uzņemt interesantas bildes. Visas akcijas fotogrāfijas piedalīsies izlozē, kuras rezultātā balvas saņems piecu izlozēto fotogrāfiju autori.

Akcija "Apceļo Vidzemes šosejas pieturas" notiks no 2017.gada 1.aprīļa līdz 1.oktobrim.

Tūrisma akcija tapusi, sadarbojoties četru novadu pašvaldībām, Vidzemes Augstskolas studentei Zanei Krūmiņai un pašvaldību uzņēmējiem. Ar tās palīdzību iecerēts popularizēt pašvaldību sadarbības projekta "Vidzemes šosejas pieturas" teritorijas un katra novada piecu dažādu tūrisma objektu atpazīstamību.

Iepazīstot mūsu pieturas esi radošs un parādi to citiem!

Tas ir tik vienkārši – ceļo, uzņem bildes un laimē balvas!

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32165694sec.