Alūksnes ezerā notiks Eiropas čempionāts F4 laivu klasē

14. un 15. jūlijā Alūksnes ezerā notiks ūdens motosporta sacensības - Eiropas čempionāts F4 laivu klasē un Latvijas čempionāts jauniešiem un pieaugušajiem individuāli un komandu vērtējumā.

Sportisti norises vietā sāks ierasties jau 13. jūlijā. Plānots, ka 14. jūlijā no rīta jau sāksies sportistu treniņbraucieni un pēc tam arī sacensības, kas notiks gan sestdien, gan svētdien. Paredzamais sacensību atklāšanas laiks ir pulksten 12.00. Precīzāka informācija par norisi būs pieejama sacensību nedēļā. Savukārt 14. jūlija vakarā pulksten 22.00 Alūksnes Pilssalas estrādē ikviens aicināts uz atpūtas vakaru, kurā par muzikālo pavadījumu rūpēsies Latvijas Radio 2 DJ Aivis. Ieejas maksa 3 eiro.

Sagaidāms, ka Eiropas čempionātā F4 klasē Alūksnes ezerā sacentīsies sportisti no Baltijas valstīm, Zviedrijas, Polijas, Ungārijas, Krievijas. Savukārt Latvijas čempionātā jauniešiem un pieaugušajiem individuāli un komandu vērtējumā uz starta gaidāms ap 40 laivām visās klasēs. Sportistu pieteikumi sacensībām tiek gaidīti vēl līdz šīs nedēļas beigām.

Sacensību centrs atradīsies Alūksnes Pilssalā, vietā, kur aizvadītā gada beigās noslēdzās multifunkcionālās servisa ēkas būvniecība un nupat pabeigta arī apkārtējās infrastruktūras ierīkošana, tostarp arī jaunu laipu izbūve sporta sacensību vajadzībām. Līdz ar to sacensību norises vieta kļuvusi mūsdienīgāka un vizuāli pievilcīgāka.

Skatītājiem sacensību vērošana būs bez maksas. Tās varēs skatīties gan no šim mērķim piemērotām teritorijām Pilssalā, gan arī no ezera krasta Tempļa kalna parka un Alūksnes muižas parka pusē.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par čempionāta norisi www.aluksne.lv, sociālajos tīklos.

Sacensības organizē Latvijas Ūdens motosporta federācija sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību un Alūksnes ūdens motosporta klubu “NordOst”.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13770509sec.