Labākās idejas, ko ziemā var darīt Madonas pusē (video)

Ziema ir viens no tiem gadalaikiem, kad īpaši aicinām atbraukt uz dabiski reljefaināko un kalnaināko Latvijas pusi - Vidzemes augstieni. Madona ir viens no populārākajiem Latvijas ziemas aktīvās atpūtas reģioniem. Madonas pusē ir gan distanču, gan kalnu slēpošanas trases, kameršļūkšanas kalni un citas ziemas izklaides.

Ar prieku un lepnumu madonieši ziņo, ka sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils" pavisam nesen atklājām jauno biatlona šautuvi. Varam lepoties arī ar garo distanču slēpošanas trasi, kur šobrīd ir sagatavotas trases pat 60 km garumā. 2. februārī aicinām piedalīties Madonas tautas slēpojumā un izmēģināt spēkus kādā no distancēm!

Ziemas sporta un aktivitāšu cienītajiem - slēpotājiem, kameršļūcējiem un sniega dēļu piekritējiem interesanti būs Gaiziņā, Rēķu kalnā un Viešūra kalnā. Kalnos pieejamas dažādas trases, kas piemērotas gan bērniem, gan ekstrēmākiem braucējiem. Gaiziņā šogad ir izveidota jauna kamertrase ar Multilift pacēlāju, līdz ar to aicinot ģimenes ar bērniem traukties lejā no kalna un neuztraukties par tikšanu atpakaļ nogāzē. 16. februārī Gaiziņā notiks kalnā braukšanas sacensības "Auto Traks 2019". Sacensību laikā dalībnieki aicināti izgreznot savus braucamos, jo notiks "Auto karnevāls".

Savukārt, viesu nams "Šubrakrasti" bez distanču slēpošanas trases piedāvā arī iespēju slidot meža ielokā un vizināties ar sniega motociklu.

Aktīvajā slēpošanas sezonā, aicinām pāris minūtes uzkavēties video stāstā "Madonas novads – atpūta ziemā". Video sniedz nelielu ieskatu par Madonas novada ziemas aktīvās atpūtas piedāvājumu.


Uzziniet vairāk par tūrismu Madonas novadā – apskates vietām un atpūtas iespējām www.visitmadona.lv

Uz tikšanos Madonā!

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20452499sec.