Salaspilī uz koncertu ielūdz Maestro Raimonds Pauls

1975.gadā pirms Raimonda Paula viesošanās Salaspilī, īpaši šim notikumam par godu tika iegādāts pavisam jauns flīģelis, kuru ieskandināja Maestro, izpildot dziesmas kopā ar V.Lapčenoku un N.Bumbieri.

Šogad 2018.gadā Salaspils atklāj simtgades gadu ar skaistu atkalredzēšanos – 4.martā plkst. 16.00 kultūras nama apmeklētāji varēs baudīt koncertu “Ielūdz Maestro Raimonds Pauls”.

Koncertprogrammā iekļautas gan pilnīgi jaunas kompozīcijas ar Guntara Rača, Jāņa Petera un Leona Brieža dzeju, gan maz dzirdētas teātra dziesmas un jau pazīstamas un klausītājiem tuvas kompozīcijas. Kā stāsta koncertprogrammas producents Jānis Kļaviņš: “Pats Maestro Raimonds Pauls koncertā uzņēmies divas lomas - viņš, protams, spēlēs savu instrumentu klavieres un pats arī vadīs koncertu”.

“Šajā programmā iziešu uz skatuves ar savu jauno vokālistu paaudzi - ar Kristīni Prauliņu mēs sākām savā laikā galīgi jauniņu pa džeza līniju, viņai jau ir sava pieredze, programmā piedalīsies arī Mārtiņš Ruskis, kurš mācās mūzikas akadēmijā kā vokālists, varbūt kādreiz būs solists operā. Ar Dināru man ir arī soloprogramma, ar viņu strādāt ir interesanti, viņa ir talantīga dziedātāja ar labu vokālo skolu,” par programmā izvēlētajiem solistiem saka Maestro Raimonds Pauls. “Atrast labus vokālistus - tā mums ir lielākā problēma, ar instrumentālistiem mums tā lieta ir labāka, viņi var mācīties ārzemēs, apgūt tādu spēlēs manieri, kā vajag šodien,” saka Maestro. Muzikālo sastāvu vadīt Maestro uzticējis ģitāristam un aranžētājam Mārcim Auziņam, tajā dzirdēsim arī mūziķus Kristapu Vanadziņu, Tomu Poišu un Rūdolfu Dankfeldu.

Aicinām jau laicīgi iegādāties biļetes Salaspils kultūras nama un citās “Biļešu Paradīze” kasēs!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12728sec.