Salaspils Tūrisma informācijas centrs gatavojas izstādei «Balttour»

No 2019. gada1. līdz 3. februārim Ķīpsalā notiks 26. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2019", kur vairāk nekā 850 dalībnieku piedāvās izdevīgākos ceļojumus un atpūtas galamērķus Latvijā un visā pasaulē.

Arī šoreiz Salaspils novads tiks pārstāvēts šajā izstādē kopā ar citiem Pierīgas novadiem. Izstādes laikā tās apmeklētāji varēs iepazīties ar šī gada jaunumiem un jau pārbaudītām vietām tūrisma nozarē Salaspils novadā. Kopā ar pārējiem Pierīgas novadiem – Ropažu, Stopiņu, Ikšķiles, Ogres, Baldones, Ķekavas un Mārupes – esam sagatavojuši izstādes apmeklētājiem kopīgo tūrisma karti un arī jaunus tematiskos piedāvājumus. Jaunais tematiskais buklets ir veltīts ģimenes atpūtai, kur vienuviet apkopoti labākie brīvdienu galamērķi ģimenēm ar bērniem un ģimenēm draudzīgas ēdināšanas vietas. Otrs kopīgais tematiskais izdevums ir lielisks palīgs jaunajiem pāriem un vedējiem, jo apvieno kāzu ceremoniju vietas, kāzu pieturvietas un fotosesijas vietas šajos astoņos novados.

Izstādē uz vietas stenda apmeklētāji varēs piedalīties momentloterijā un, atbildot pareizi uz jautājumu, iegūt savā īpašumā suvenīrus no Salaspils un citiem novadiem. Katrs varēs saņemt arī 2019. gada pasākumu kalendāru, kurā ir apkopoti lielākie Pierīgas novadu tūrisma, sporta un kultūras pasākumi.

Esat mīļi gaidīti Tūrisma informācijas centrā, kur arī pēc "Balttour" izstādes varēs saņemt jaunos tūrisma materiālus. Tāpat ir iespējams arī iegādāties dažādus suvenīrus ar Salaspils tematiku. Līdz aprīļa beigām Salaspils Tūrisma informācijas centrs strādā darba dienās no 9.00 līdz 17.30; sestdienās, svētdienās – brīvs.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.146703sec.