Daugavpils Māla mākslas centrs , amatniecības centri

18.novembra iela 8, Daugavpils, LV-5400
Apmeklējot centru var apskatīt jaunizveidoto malkas cepli un labiekārtotu pagalmu. No jauna ierīkotajā vasaras izstāžu galerijā varēs vērot vasaras aktivitātes – keramiķu meistarklases, lekcijas un izstādes. Pašlaik apskatei tiek piedāvātas renovētās telpas – mūsdienīgi aprīkotas keramiķu darbnīcas (darba mēbeles, podnieku virpa gan mehāniskā – ar kāju darbināmā, gan elektriskās), konferenču un izstāžu zāle ar daudzveidīgām izstādēm un atbilstošu aprīkojumu, cepļu telpu ar izstrādājumu žāvēšanas kamerām un elektriskajām keramikas apdedzināšanas krāsnīm, kuru darbību nodrošina datorprogramma. Nepamanītas nepaliks arī citas telpas, kurās varēs apskatīt māla maļamo mašīnu un bumbu dzirnavas ar porcelāna bunduļiem. Neaizmirstamus mirkļus centra apmeklētāji piedzīvos vērojot keramiķu darbošanos pie virpām.
Katru trešdienu Daugavpils Māla mākslas centrā no 12.00 līdz 14.00 notiek podnieka meistardarbnīca, kuras laikā Tautas lietišķās mākslas studijas ”Latgale” keramiķi demonstrē sava amata prasmes un piedāvā arī apmeklētājiem iesaistīties darba procesā.

Daugavpils Māla mākslas centrs, amatniecības centri

Adrese: 18.novembra iela 8, Daugavpils, LV-5400
Tālrunis: +371 65425302
E-pasts: dmmc @inbox.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: