Mājas svētība , kultūras objekti

Miera iela 39, Rīga, LV-1001
Unikāls laikmetīgās mākslas projekts – telpaugu apmaiņas punkts "Mājas svētība" gaida visus, kas sirdī dārznieki. Kafejnīca, augu viesnīca un pat telpaugu rehabilitācijas centrs piedāvā nevis pirkt, bet gan mainīties!
Augu apmaiņas punkts "Mājas svētība" veidots kā laikmetīgās mākslas projekts, apvienojot dizaina izpausmes ar sociālo projektu. Ņem savu kaktusu un apmaini pret orhideju, vai arī vienkārši ierodies uz konsultāciju, lai saprastu, kādēļ mīļotajai gardēnijai lapas sākušas dzeltēt. Projektu izveidojušas trīs radošo profesiju pārstāves – tulkotāja, arhitekte un sabiedriskā darbiniece, kurām augkopība kļuvusi par dzīvesveidu. Konsultācijas un sarunas par augiem ir "Mājas svētības" ikdiena, turklāt aicināts ir piedalīties katrs, kuram ir interese par zaļu dzīves telpu.
"Mājas svētība" atgādina – augi ir modē! Nelielās kafejnīcas telpas pamazām kļūst par īstu zaļu oāzi pilsētā. Projekts attīstās pamazām, taču pamatīgi. Kuru katru brīdi darboties sāks keramikas darbnīca, kurā ar mākslinieces palīdzību katrs varēs izvirpot savu skaistāko puķupodu. Pilsētai jākļūst zaļākai – tāpēc visi aicināti, apēdot kādu augli vai dārzeni, sēklas iebakstīt turpat zemē un gaidīt uz dzīvības rašanās brīnumu. Varbūt izaugs pat koks!

Mājas svētība, kultūras objekti

Adrese: Miera iela 39, Rīga, LV-1001
E-pasts: majassvetiba @majassvetiba.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: