Mākslas noliktava , galerijas

Baznīcas iela 35/1-2, Rīga, LV-1010
Galerija “Mākslas noliktava” jeb “Art Stock” savā kolekcijā piedāvā dažādus modernās un klasiskās mākslas virzienus. Galerijas speciālisti palīdz arī veidot mākslas darbu kolekcijas.
Galerija “Mākslas noliktava” iekārtojusies Rīgas centra ēkā, divos stāvos – puspagrabā var aplūkot galerijas ekspozīciju, tur notiek arī gleznu ierāmēšana. Savukārt pirmā stāva zāle paredzēta pastāvīgajiem klientiem, tur aplūkojama ekskluzīvu mākslas priekšmetu kolekcija.
“Mākslas noliktavā” tiek pārstāvēti gan vecmeistari, gan jaunie mākslinieki. Apmeklētājiem tiek piedāvāta pastāvīga gleznu ekspozīcija, tiek rīkotās arī personālizstādes, tematiskie vakari, vienas gleznas izstādes, mākslas priekšmetu (kalendāru, interjera aksesuāru) prezentācijas. Galerijā tiek izstādītas gleznas un antīkie priekšmeti, tos iespējams arī iegādāties.
Galerijas speciālisti palīdzēs izveidot mākslas darbu kolekciju, izvietot to interjerā, kā arī sniegs konsultācijas par mākslas priekšmetiem un personīgās kolekcijas veidošanu.

Mākslas noliktava, galerijas

Adrese: Baznīcas iela 35/1-2, Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67291505
E-pasts: info @dommcom.com
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: