Slazds , galerijas

Aldaru iela 12/14, Rīga, LV-1050
Mākslas galerija "Slazds" piedāvā saviem apmeklētājiem aplūkot Latvijas modernās mākslas izpausmes glezniecībā, grafikā, fotomākslā. Lietišķās mākslas mīļotājiem ir iespēja iegādāties labāko latviešu keramiķu, rotkaļu, stikla un vitrāžas mākslinieku darbus.
Mākslas galerija "Slazds" uzsāka savu darbību 2009. gadā, brīdī, kad laikmets liek ielūkoties cilvēka izgrieztajā "alter ego". Vai "cilvēks" patiešām skan lepni, kā tika apgalvojis traģiskais M.Gorkijs? Vai tieši otrādi – viņa neglītā dimensija ir tā, kas dzemdinājusi sabiedrības krīzi un ar to nākošās personīgās nelaimes? Modernā māksla aplūko un ar saviem paņēmieniem analizē šo cilvēces lejupslīdi. To varam labi saskatīt galerijā "Slazds", vērojot vecuma saēstus plikņus, cilvēka un mehānisma savienojumus sirreālistiskās kombinācijās, kurās vīd kā skaistums, tā abu organiskā nesavienojamība. Galerija atklāti demonstrē mākslinieku eksperimentus, citiem vārdiem – rāda, kādā virzienā iet mūsdienu gleznotāju jaunrade. Galerijas mājas lapā www.slazds.lv atradīsiet gan pilnu šī pasākuma dalībnieku sarakstu, gan visus galerijas kolekcijas darbus. Kolekcionāriem šī galerija var kļūt par īstu atradumu, jo apmēram pusei kolekcijas ir mākslinieku nosauktās cenas, un tas nozīmē, ka mākslas darbus varēs nopirkt bez "andeles".

Slazds, galerijas

Adrese: Aldaru iela 12/14, Rīga, LV-1050
Mājas lapa: www.makslasgalerija.lv
Tālrunis: +371 28812114
E-pasts: slazds @slazds.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: