Iepazīsti vīrus, kuri novecojot kļūst tikai skaistāki – modeļi ar stāžu [1]

Novecošana ir dabīgs dzīves process un no tā izvairīties nevar neviens. Taču tas nenozīmē to, ka pēc 40 gadu vecuma jums nebūtu jārūpējas par savu veselību.

Piedāvājam aplūkot vīrus labākajos gados, kuri savu iztiku pelna kā modeļi un padara savus pilnbrieda gadus par labākajiem un veselīgākajiem viņu mūžā. Vairāk foto skatiet uzmeklējot konkrētā vīra vārdu un uzvārdu.

Filippe Dumas, 60 gadi


Vīrs, kurš ir ieguvis pasaules slavu ar savu modelēšanas karjeru. Viņš ir ticis uz žurnālu vākiem un tas viss paticoties viņa slaidajam augumam un veselīgajam izskatam.

Antonijs Varecchia, 53 gadi

Vīrs kurš smagi strādā sava auguma dēļ. Antonijs ir kā sudraba krāsas lapsa, kurš dzīvo Ņujorkā un uztur savu veselību.

Aidens Brady, 50 gadi


Aidena karjera sākās nesen, taču viņš jau ir ieguvis lielu Instagram sekotāju bāzi. Viņš ir viens no retajiem vectētiņiem, kurš ir paradījies arī dažādās filmās.

Ēriks Rutherford, 49 gadi

Kā labs vīns, Ēriks turpina uzlabot sevi gadiem ejot. Eriks ir ne tikai modelis bet arī redaktors un pasākumu organizētājs.

Deshun Wang, 80 gadi

Tikai nesen, 2016. gadā Deshun piedalījās Ķīnas modes nedēļā, kas aizsāka viņa kāpšanu pa modeļa karjeras kāpnēm. Nu vectēvs ir iesaukts par izskatīgāko opi Ķīnā.

Irvins Randle, 54 gadi

Vīrs, kurš liktu katra jaunieša bārdai izskatīties slikti. Irvins neapstājas un ir viens no izskatīgākajiem modeļiem virs 50 gadu vecuma.

Šans (Shan) Maikls Hefley, 54 gadi

Ja jūs vēlaties kādu, kurš var pierādīt, ka pēc 50 gadu vecumam var uzturēt labu ķermeni, tad tas noteikti būs Šans! Aplūkojiet!

COMMENTS

(name)

1 Black 01/12/2017 09:46 Malači onkas, labs piemērs, kas motivē uzturēt sevi formā.


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16147399sec.