Labākās vietnes izdevīgu aviolidojumu meklēšanai

Tēlaini runājot, mūsdienu pasaule kļūst arvien mazāka un pieejamāka. Tas attiecas arī uz lidojumu biļešu cenām – tās kļūst arvien pieejamākas. Tirgū ienāk jauni pārvadātāji, tai skaitā zemo cenu aviokompānijas, un arī lielās tradicionālās kompānijas ik pa brīdim „izmet” neticami izdevīgus piedāvājumus. Tādēļ nav brīnums, ka ir attīstījušās arī īpašas vietnes – lētu un izdevīgu aviolidojumu meklētāji. Ja pietiek pacietības un veiklības, šajās vietnēs par atrast patiesi piedāvājumus – pērles.

Arī Latvijas ceļotāji iecienījuši šo vietņu pakalpojumus, populāri ir Expedia.com, momondo.com, taču vērts izmēģināt arī ko mazāk zināmu. Padomos par lētu lidojumu atrašanu un savām iecienītākajām vietnēm dalās pieredzējusī ceļotāja un travelpulse.com eksperte Holija Džonsone.

„ Ja esat pietiekami izmanīgs, varat tikt pie turp-atpakaļ starpkontinentu pārlidojuma par aptuveni 400 ASV dolāriem. Tiesa, jums visdrīzāk būs ne vairāk kā pāris stundu lēmuma pieņemšanai, jo ilgāk šādi piedāvājumi neturas. Konkurence pircēju vidū ir milzīga. Tāpat lidojumu datumu, laiku un savienojumu izvēle nebūs liela, jums būs jāpielāgojas piedāvātajiem laikiem, nevis otrādi. Var nākties arī būt elastīgam maršruta plānošanā – piemēram, esmu izmantojusi ļoti izdevīgu piedāvājumu, kas bija turpceļā no ASV uz Madridi, bet atpakaļ lidoju no Parīzes. Tāpat lēto lidojumu medniekiem jābruņojas ar pacietību – interesējošā virziena piedāvājuma atrašana var prasīt garas stundas. Bet, kad tas beidzot parādījies, jābūt gatavam izdarīt „tīģera lēcienu”.”   

Iesakām izmēģināt laimi Holijas iecienītākajās lidojumu meklēšanas vietnēs:  

TheFlightDeal.com

Secretflying.com

Bookwithitamatrix.com


COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13748693sec.