Kafejnīcā «Ostas 23» apskatāmi Ventspils fotokonkursa labākie darbi [1]

Ventspils tūrisma informācijas centrs (TIC) pilsētas iedzīvotājus un viesus no 10. aprīļa aicina apmeklēt fotoizstādi kafejnīcā “Ostas 23”, kur apskatāmi Ventspils 2017. gada fotoattēlu konkursa laureātu darbi.

Lai izstādi apskatītu un Ventspils skaistumu fotogrāfu acīm varētu baudīt pēc iespējas vairāk cilvēku, nolemts, ka šogad izstāde būs ceļojoša. Tā bijusi apskatāma Pārventas un Augstskolas bibliotēkā un tagad kafejnīcā “Ostas 23”. Jau maijā izstāde ceļos uz Talsiem, bet jūnijā priecēs Daugavpils Pilsētas svētku viesus. Par izstādi izrādījušas interesi arī citas pilsētas Latvijā.

Izstādē piedalās 17 autoru 40 darbi, kas atspoguļo ventspilnieku ikdienu, svētkus un pilsētas skaistumu visos gadalaikos. Konkursam šogad 26 autori iesniedza 355 darbus, jaunākajam dalībniekam bija tikai astoņi gadi.

Ventspils fotoattēlu konkurss notiek jau 14 gadus un tā mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils fotoattēlu atlasi tūrisma izdevumu sagatavošanai, savukārt foto izstādes ļauj gan ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem iepazīt pilsētu dažkārt no pavisam neredzētiem rakursiem.

Kafejnīcā “Ostas 23” var ne tikai labi ieturēties, bet arī, vērot Vecpilsētu un kuģus, ieskatīties vintage žurnālu un grāmatu klāstā, izbaudīt kafejnīcas vidi, ko veido zaļi augi, un, protams, šeit ir arī WiFi. Kafejnīcā padomāts par mazuļiem. Viņi var rotaļāties omulīgā bērnu stūrītī. Kā pauž paši īpašnieki: “Mēs atrodamies lieliskā vietā – Ventas krastā, mums garām peld kuģi un mainīgie mākoņi, un arī mēs cenšamies tiem mainīties līdzi, tomēr joprojām paliekot viena no labākajām restorānu komandām Ventspilī.” To, ka komanda ir viena no labākajām, apliecina arī daudzās iegūtās godalgotās vietas Ventspils ēdināšanas uzņēmumu konkursā, ko ik gadu rīko Ventspils pašvaldība.

Fotoizstāde kafejnīcā “Ostas 23” būs apskatāma līdz visu aprīli kafejnīcas darba laikā: P. – C. 12:00 — 22:00; Pk  – S. 12:00 — 23:00;Sv. 12:00 — 22:00. 

COMMENTS

(name)

1 Aina 04/15/2018 23:31 Biju uz izstādi, nezinu nekas īpašs nelikās.


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.61414599sec.