Ungurmuižā turpina pagājušā gada tradīcijas ar «Joga. Brokastis. Mandalas. Mūzika.»

Jaunais gads ir sagaidīts, un jaunais apņemšanās saraksts arī droši vien jau gatavs. Taču, ir tādas apņemšanās, kuras ir nevis jāsāk, bet gan jāturpina. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks turpināt mūsu pagājušā gadā iesākto tradīciju - Ķert sajūtas Ungurmuižā!

YOGA + BROKASTIS + MANDALAS + MŪZIKA

27. janvārī jau atkal priecāsimies Tevi satikt Ungurmuižā uz rīta jogu kopā ar pasniedzēju Dainu Liepiņu, pēc tam gardas brokastis, par kurām parūpēsies Ungurmuižas restorāna pavārīte Oksana Fedasčuka. Dienas turpinājumā iejutīsimies mākslinieku lomā un zīmēsim savu īpašo – jaunā gada mandalu, ka arī ļausimies muzikālajam baudījumam, par kuru gādās pianiste Elita Tomsone.

DIENAS GAITA

8:30 – 9:00 ierašanās Ungurmuižā

9:00 – 10:30 Hatha jogas nodarbība ar Labo Sajūtu Laboratorijas pasniedzēju Dainu Liepiņu

11:00 – 12:00 Gardas, muižas pavāru gatavotas, vēlās brokastis

12:00 – 13:30 Mandalas zīmēšana kopā ar Dainu Liepiņu un Elitu Tomsoni mūzikas pavadījumā

13:30 – 14:30 Kūkošana un tējošana

Turpinājumā viss, ko vēlies – pastaigas, sarunas, mājupceļš…

DALĪBAS MAKSA

25 EUR – visiem tiem, kuri piedalījušies kādā no iepriekšējiem Sajūtu dienu pasākumiem

30 EUR – visiem pārējiem dalībniekiem

PIETEIKŠANĀS

Savu dalību vari pieteikt zvanot pa tālruni 22007332 vai arī sūtot e-pastu [email protected]

P.S. Pasteidzies, jo vietu skaits ir ierobežots! ;)

Daina Liepiņa ir Labo Sajūtu Laboratorijas jogas pasniedzēja. Viņa iemieso sevī patiesu dabas bērnu, mīl savā nodabā staigāt pa mežu un klausīties klusuma skaņā. Sākotnēji Daina apguvusi audzinātājas pirmskolas iestādē profesiju. Savukārt Sporta akadēmijā liktie pamati sniedz zināšanas, lai izskaidrotu jogas iedarbību gan fizioloģiski, gan anatomiski. Daina nepārtraukti papildina savas zināšanas un paralēli jogai interesējas par dažādam garīgajām praksēm – reiki, meditācijām un zīmē mandalas.

Hatha jogas saknes meklējamas Indijā, kā viens no posmiem, lai ķermeni fiziski un garīgi sagatavotu meditācijām. Filozofiski terminam “hatha” ir dziļa simboliska nozīme. “Ha” – saule, “tha” – mēness. No sanskrita tulkojot, joga nozīmē “savienība” un “vienotība”.

Ungurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. Muižu kā savas dzimtas māju 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens. Šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem.

Veikti restaurācijas darbi, lai Ungurmuiža atdzimtu par muzeju, sabiedrisku centru un viesu māju. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.109658sec.