Līgatnē martā notiks gaismas un skaņu koncerts «Dimensijas» ar gaismas projekcijām

Sestdien, 3.martā plkst. 19.00 Līgatnē notiks ambientās un folkmūzikas  koncerts “Dimensijas”. Gaismas projekciju ieskautā Anfabrikas klints pārtaps portālā, caur kuru klausītājs nokļūs citā dimensijā.

Koncerta pirmajā daļā, folkmūzikas ritmos Juris Kaukulis un draugi (akustiski), bet kulminācijā talantīgais 7SYNTHS mūziķis Kaspars Tobis radīs īpašu noskaņu ar ambientās mūzikas šarmu.

Koncertu papildinās multimediju mākslinieces Zanes Zelmenes 16 m augsta video projekcija uz iespaidīgas smilšakmens atseguma klints sienas, kura atrodas Līgatnes upes krastā. Ānfabrikas klints pakājē uz Līgatnes upes ierīkotas slūžas, kur ūdenim sasalstot, izveidojas ledus skulptūras.

Pasākuma teritorijā ir paredzēts izvietot tēlnieces Justīnes Šteinas piecu zvaigznāju gaismas instalācijas (Cassiopeia, Orion, Cancer, Cugnus (The Swan), Usra Major (Big Dipper).

Norises vietā būs iespēja iegādāties “Līgatnes vīnu darītavas” karstvīnu un “Lustīgo meistaru” gatavotos tēju un gardumus.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs, internetā: www.bilesuparadize.lv, kā arī Līgatnes Tūrisma informācijas centrā, Spriņģu ielā 2, Līgatne.

Lai visiem maģisks šis vakars! Lai gaismu un skaņu baudījums aizved jaunā dimensijā!

Līgatnē un tās apkārtnē ir ievērojams skaits smilšakmens atsegumu – klintis. Līgatnē ir viena no lielākajām smilšakmens iežu apskates vietām  Latvijā, ko Līgatnes un apkārtnes iedzīvotāji, daudzu gadu garumā, praktiski un veiksmīgi izmantojuši sadzīves un rūpnieciskajām vajadzībām veidojot alu sistēmas un pagrabus.

Koncerts norisināsies brīvā dabā, lūdzam ģērbties atbilstoši laika apstākļiem!

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15331101sec.