Ķīpsalā norisināsies izstāde par dārza darbiem «Nature Expo 2017» [1]

Sēklas, stādus, augsnes uzlabotājus, laistīšanas sistēmas, lapenes, siltumnīcas, dārza tehniku, inventāru… un vēl daudz ko citu dārza darbiem no 28. līdz 30. aprīlim izstādē "Nature Expo 2017" piedāvās vairāk nekā 100 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Ukrainas un Itālijas.

Sēklas un stādi plašā klāstā

Dārzkopji, puķkopji, mazdārziņu un lauku saimniecību īpašnieki varēs iegādāties puķu, dārzeņu un zālienu sēklas, kā arī ogulāju, augļu koku, košumkrūmu, skuju koku un dzīvžogu stādus, ko piedāvās Pūres dārzkopības izmēģinājumu stacija, Latvijas Universitātes Rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētava "Babīte", stādaudzētavas "Vālodze V", "Liepas" un vēl desmitiem individuālo stādaudzētāju. Lai raža neliktu vilties, izstādē varēs iegādāties arī dažādus mēslojumus, augsnes uzlabotājus, augu aizsardzības līdzekļus un laistīšanas sistēmas!

Viss dārza labiekārtošanai

Tie, kas vēlas labiekārtot savu dārzu vai pagalmu, ir aicināti apskatīt un iegādāties dārza mēbeles un mājiņas, lapenes, nojumes, pirtiņas, pergolas, šūpuļkrēslus un pat baseinus. Tāpat piedāvājumā būs dažādi dekoratīvie elementi, kas lieliski papildinās ikvienu dārzu. Daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu nodrošinās "Timbero", "Raunas lauktehnika", "Jumatex", "NeoMājas.lv" un citi.

Dārza inventārs un tehnika

Līdzās plašajam sēklu, stādu, dārza mēbeļu un mājiņu piedāvājumam būs arī dārza tehnika un inventārs – zāles pļāvēji dažādām vajadzībām un prasībām, dārza traktori, trimeri, dzīvžogu šķēres un vēl daudz kas cits. Turklāt interesentiem visas trīs izstādes dienas būs iespēja vērot gan "DM Tehnika" paraugdemonstrējumus, gan pašiem piedalīties veiklības braucienos ar zāles pļāvēju! Savukārt "Gardenis", "Baumera", "EKO INVEST" un vēl citi prezentēs siltumnīcas – sākot ar mazām un viegli pārvietojamām un beidzot ar lielām un bagātīgai ražai paredzētām. Būs arī gaumīgas siltummājas!

Profesionāļu konsultācijas

Esi iecerējis lielas pārmaiņas savā dārzā un plāno sarežģītākus darbus? Izstādes stendos varēsi saņemt speciālistu padomus un konsultācijas par zālienu ierīkošanu, teritoriju labiekārtošanu, apzaļumošanu un sakopšanu, bīstamo koku izzāģēšanu, apstādījumu projektēšanu, vecu dārzu atjaunošanu, akmeņdārzu veidošanu un koku vainagu veidošanu.

Floristu paraugdemonstrējumi un konkurss

Jau otro gadu "Nature Expo" papildinās Latvijas Floristu apvienības rīkotais pasākums, kas apmeklētājiem ļauj ieraudzīt gan florista darba procesu, gan tā rezultātu! Izstādes pirmajā dienā, 28. aprīlī, notiks skolēnu un jauniešu floristu konkurss "Pavasara prieks", savukārt otrajā dienā, 29. aprīlī, notiks labi zināmu florista amata meistaru – Aijas Žagariņas, Agras Maulānes, Gaivas Mičules, Rionas Ēces, Evijas Apermanes, Elitas Vīnas un citu – paraugdemonstrējumi, kas veltīti kāzu tematikai! Pilnu pasākumu programmu skaties šeit.

Un vēl!

Latvijas ražotājs "UOT" mežsaimniekiem piedāvās meža augsnes sagatavošanas disku arklus, Itālijas uzņēmums "Arion Fasoli" gādās par piedāvājumu putnkopjiem, savukārt Vācijas lauksaimniecības organizācija "DLG" informēs lauksaimniekus par jaunām sadarbības iespējām.

 "Nature Expo 2017" būs arī plaša mājražotāju un amatnieku produkcijas ekspozīcija, kur varēs nogaršot un iegādāties dažādus gardumus, vīnus, keramikas un koka izstrādājumus, kā arī daudz ko citu. Turklāt mazāko izstādes apmeklētāju priekam darbosies arī vairākas atrakcijas! 

"Nature Expo" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Floristu apvienību, Stādu audzētāju biedrību un uzņēmumiem "DM Tehnika" un "IKU Eduards".

 
"Nature Expo 2017" darbalaiks:

28. aprīlis 12.00–18.00

29. aprīlis 10.00–18.00

30. aprīlis 10.00–17.00

COMMENTS

(name)

1 Līga 04/06/2017 16:34 Manuprāt pat 1.klases skolnieks rakstītu "izstāde" un nevis "istāde". Jums tur analfabēti raksta?


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10373092sec.