Rīgas centrā 1.jūlijā norisināsies unikāla elektroniskās mūzikas un etnoperkusiju performance uz ūdens kanālmalā ar bezmaksas ieeju

Arī Rīgas centrā tagad iespējams baudīt īstenu festivāla cienīgu atmosfēru, turklāt neieguldot ne centa par ieejas maksu! Jau šajā sestdienā 1.jūlijā no pl.19:00 Rīgas parka kanālmalā Radio ielā 1 uz pontona uzstāsies elektroniskās mūzikas un etnoperkusiju apvienība Kanisaifa, kura izveidojusies no Latvijā zināmā perkusiju meistara Nila Īles  radītā etnoperkusiju projekta Afroambient (Koncerta video pieteikums šeit: http://ejuz.lv/epc).

Koncertu būs iespēja klausīties gan uz ūdens, laivojot pa kanālu, ko nodrošinās piedzīvojumu organizācija Lūzumpunkts no sava laivu punkta Andrejsalā, gan ērti iekārtojoties zālājā (Rezervācija šeit: www.facebook.com/kasdaarzaa). Pasākuma organizatori  kafejnīca KASDĀRZĀ padomājuši par patīkamiem pārsteigumiem klausītājiem – pasākumā laikā piedāvājumā būs piknika grozi ar plediem, kā arī turpat parkā būs pieejamas grila ēdienu stacijas un saldumu stūris ar cukurvati un citiem gardumiem. Savukārt koncerta starplaikos apmeklētājus priecēs Dj Pupa.

Pasākuma headlainera apvienības Kanisaifa pārstāvji  uzsver, ka koncerta laikā klausītājiem varēs baudīt muzikālās gleznas ar skaņām no plašās pasaules. Uzstāšanās laikā tiks radīts skaņu ceļojums, ar kura palīdzību klausītājs tiks aizvests dažnedažādās valstīs un kontinentos kā Austrālija, Āfrika, Spānija un Brazīlija, apvienojot dažādu mūzikas žanru veidus kā regejs, tautas un etnomūzikas pamatveidi apvienojumā ar space un elektronisko mūziku. Turklāt, pateicoties skaņu un žanru eklektikai, uz vietas tiks veidoti skaņdarbi kā unikāls pirmatskaņojums, kas līdz šim nekur nav dzirdēts un arī nebūs iespējas to kādreiz vēl atkārtot, un ko tādu iespējams radīt, izmantojot grupas dalībnieku lielisko saderību un intuitīvās mūzikas mākslas prasmes.

Grupa Kanisaifa ir izauguši Nila Īles mūzikas studijas radošajā vidē un transformējušies no pirmās etnoperkusiju grupas Latvijā Afroambient, kas darbojās no 2001. gada, tādēļ, paplašinot savus radošos apvāršņus un manifestējot sapni šajā realitātē, kļuvuši par klausītāju iecienītu apvienību, kas regulāri ņem dalību Latvijas un ārvalstu festivālos un pasākumos. Koncertā 1.jūlijā uzstāsies Einārs Latiševs ar perkusijām, Alvis Zembergs ar elektroniskiem sampleriem un didžeridū - liela vēja instrumentu, ko radījuši ziemeļu Austrālijas aborigēni, Agnese Uzule ar pūšamajiem instrumentiem un Jānis Tumpelis ar ģitāru.

Šovasar šis jau ir otrais lielkoncerts, ar ko klausītājus bezmaksas iepriecināja kafejnīca "Kasdārzā" Rīgas centrā kanālmalā. Vēl nesen 17.jūnijā tepat uzstājās muzikālā apvienība "Bezgalībieši", un nu ik mēnesi apmeklētāji tiks iepriecināti ar vērienīgām un pārdomātām muzikālajām performancēm, ikreiz uzburot patiesi neaizmirstamu emociju plūdumu, liekot aizmirsties un kaut uz brīdi attālināties no ikdienas skrējiena un lielpilsētas dzīves ritma.

COMMENTS

(name)


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3442781sec.