Vecrīgā notiks «Riga Street food» festivāls (video)

2019. gada 12. janvārī Vecrīgā trešo gadu notiks Live Rīga organizētais ielu ēdiena festivāls jeb "Riga Street food festival". Četrpadsmit Rīgas restorānu šefpavāri izies ielās, lai apmeklētājus sildītu ar aizvien radošākām nepieradinātās Latvijas garšām. Pasākums notiks no 12:00 līdz 20:00 Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā, sniedzoties līdz pat Līvu laukumam.

2019. gadā "Riga Street food festival" teritorija būs teju divreiz lielāka. Kaļķu ielā būs sastopami ne vien pasaules līmeņa šefpavāri, bet arī starptautiski atzītais ielu mākslinieks Kiwie, ar kura palīdzību tiks akcentēta ēdiena un ielu mākslas mijiedarbība.

Izaicinājumu pieņēmuši un festivālā piedalīsies 3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!", Aprika, Aqua Luna, Centrālais Gastro tirgus, Entresol, Ferma, Garage/Osta, Hercogs, Kaļķu vārti, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Le dome, Steiku Haoss, Tinto, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā. .

Pasākumu atbalsta Aldaris un Amber Distribution Latvia.

Jau ziņots, ka "Riga Street food festival" 2018. gada izskaņā "Best Event Awards World" apbalvošanas ceremonijā tika atzīts par trešo labāko publisko pasākumu pasaulē. Žūrija novērtēja pasākuma unikalitāti, kas sper platu soli pretim teju neticamam balansam starp restorānu augstvērtīgo radošumu un finansiāli pieejamu piedāvājumu. Pasaules gastronomijas tūrisma kartē "Riga Street food festival" iezīmē Latviju kā īpašu galamērķi.


PAR RĪGAS TŪRISMA ATTĪSTĪBAS BIROJU (RTAB)

2009.gada 28.oktobrī LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēts nodibinājums Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB). Tā dibinātāji ir Rīgas dome, aviosabiedrība airBaltic, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) un Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

RTAB dibinātāju balsu sadalījumā 70% pieder Rīgas domei, bet pārējiem dibinātājiem aviosabiedrībai airBaltic, LVRA un ALTA - katram 10%. RTAB kā savas darbības un LIVE RĪGA zīmola vadmotīvu izvirzījis principu "Labi rīdziniekam - labi tūristam."

COMMENTS

(name)


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82093692sec.