Ar Ventu banku Ventspils pilsētas svētkos [1]

Ventspilī no 4.-6. augustam notiks Ventspils pilsētas svētki. Svinības plānotas krāšņas un vērienīgas, kurās katrs varēs izvēlēties sev interesantāko pasākumu un aktivitāti. Ventspils Tūrisma informācijas centrs aicina apmeklēt Ventu banku Ostas ielas promenādē.

Ventspils Tūrisma informācijas centrs 5.augustā Ostas ielas promenādē atvērs Ventu banku un piedāvās iespēju pelnīt un izņemt ventus ikvienam. Šobrīd Ventspils ventus var pelnīt un krāt, veicot dažādas aktivitātes Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com. Ventu bankas spēles prezentē Ventspils pilsētas dārgumus, kas ir Ventspils tūrisma objekti. Interaktīvajās spēlēs var iepazīt pilsētas apskates un atpūtas objektus – Mazbānīti, Piedzīvojumu parku, Ziedu pulksteni, Livonijas ordeņa pili, kuģīti Hercogs Jēkabs un daudzus citus. Pildot testus, var pārbaudīt savas zināšanas par Ventspili un uzzināt, ko jaunu. Vēl tiek piedāvātas atmiņas spēle, viktorīna, puzle u.c. Ievietojot ventspilinga vai papildinātās realitātes bildi www.visitventspils.com, atraktīvā veidā var nopelnīt ventus savā kontā.

Ostas ielas promenādē, pilsētas svētku laikā būs iespēja pelnīt ventus, spēlējot jauno Ventu bankas spēli "Ražots Ventspilī", kurā var iepazīties ar 20 Ventspils rūpnīcu ražotajiem produktiem. Spēle ir iztulkota arī krievu, angļu, vācu un lietuviešu valodās, lai arī ārvalstu tūristi varētu spēlēt un pelnīt ventus. Spēlējot jauno spēli varēs uzzināt, kura ražotne ražo šokolādi, kura sveces vai dronus u.c. produktus. Tāpat būs iespēja spēlēt visas pārējās Ventu bankas spēles.

Ar sociālo tīklu Twitter, Facebook, un Draugiem.lv palīdzību www.visitventspils.com ir reģistrējušies jau 50 490 lietotāji. Virtuālajā vēstniecībā kopā nopelnīti gandrīz 44 miljonu ventu. Visvairāk ventus ir nopelnījuši viesi no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Vācijas, Zviedrijas u.c. valstīm.

Ar ventiem var norēķināties 46 Ventspils objektos. Populārākie tūrisma objekti, kuros  tūristi norēķinās ar ventiem ir Ūdens piedzīvojumu parks, Piedzīvojumu parks, Jaunrades nama Planetārijs un Observatorija, Livonijas ordeņa pils un Brīvdabas muzejs.

COMMENTS

(name)

1 Ventiņš 08/03/2017 10:36 Mēs ventspilī šito naudu saucam par Lembjiem.


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12802601sec.