Arī šogad Rūķupes Rūķi aicina uz Gaišiem Ziemassvētkiem - palīdzēt tiem, kam mazāk paveicies

Šogad no 10. decembra vaļā vērsies Rūķupes vārti, un uz Gaišu Ziemassvētku svinēšanu aicina galvenais RūķRūķis - Ziemassvētku vecītis.

Ar to cik svarīgs ir Laiks un nenovērtējama ir Kopā būšana iepazināmies jau pagājušajā gadā, šogad īpaši piedomāsim par Gaišiem Ziemassvētkiem! Tāpēc aicinām par mums domājot un ciemos braucot veidot un vest Gaismiņas – LUKTURUS - ar dzīvo uguni, elektriskus, uz baterijām, zīmētus, līmētus, šūtus un izgrebtus, izlietus, veidotus, varbūt pat naglotus, sapītus, savītus... Šie Lukturi būs simbols mūsu gaišajām, labajām domām, tie palīdzēs mums veidot Ziemassvētku Starojumu priekam, labestībai, mīlestībai. No visiem atvestajiem Lukturiem un lukturīšiem izvēlēsimies Lukturu – Lukturi, ko ņemt par paraugu nākamā gada Centrālās Ziemassvētku gaismas izveidei Rūķupē!

Ziemupes Ziemassvētku vecītis un Rūķupes Rūķi arī šogad aicina Tevi, Tavu klasi, kolēģus, draugus un domubiedrus sagatavot dāvanas Lielajam dāvanu maisam. Tās Ziemassvētku vecītis ar savu Motivācijas brigādi svētku laikā nogādās Kurzemes reģiona ģimenēm un vientuļajiem cilvēkiem, kuriem šajā dzīves mirklī neklājas tik viegli un ir nepieciešams mazs uzmundrinājums – cerību stariņš.

Rūķupes Rūķi akciju „Piepildīsim Lielo dāvanu maisu” organizē jau ceturto gadu. Trīs gadu laikā izdevies īpašu svētku sajūtu uzburt 116 ģimenēs (īpaši sirsnīgas parasti ir ciemošanās audžu ģimenēs), vientuļajiem cilvēkiem, pensionāriem Pāvilostas un Rucavas novadā, Blīdenē, Ventspilī, Kuldīgā un citur Latvijā.

Gribam atgādināt, ka nozīme nav naudas ieguldījumam, bet labajām domām, sirds siltumam un vēlmei iepriecināt. Lielo dāvanu maisu labprāt piepildīsim ar dārza labumiem, rīsiem, miltiem vai citiem virtuvē (un vēderā) noderīgiem pārtikas produktiem un našķiem. Izzinot dāvanu saņēmēju vajadzības, esam noskaidrojuši, ka daudzās mājās priecātos par gultas veļu, dvieļiem, apaviem (īpaši bērniem), apģērbu ziemai, interesantām grāmatām, spēlēm, kas rosina domāt un darīt, skolas piederumiem. Labprāt parūpēsimies un iepriecināsim arī četrkājainos draugus. Ņemot vērā, ka dāvanu maisus (pakas) komplektējam pēc adresātu mazas izpētes, aicinām tās nesaiņot dāvanu papīros (izņemot gadījumus, ja tie ir caurspīdīgi), bet ievietot dāvanu maisiņos vai kastēs, lai tās var ērti aplūkot un sagrupēt.

Aicinām NEDĀVINĀT mīkstās rotaļlietas un apdomāt, vai tas, ko Tu sagatavo otram, ir kas tāds ko Tu pats priecātos saņemt.

Ja dāvanas sagatavojat kolektīvi, varat tās pieteikt līdz 8. decembrim zvanot 29400470 vai rakstot uz e-pastu [email protected]. Savukārt no 10. decembra tās personiski ir iespējams nogādāt Rūķupes Rūķiem Ziemupes jūrmalā.

Bet ja jau par ciemošanos - Rūķupē mēs Tevi, Tavu ģimeni, draugus, kolēģus un citus gaidīsim no 10. decembra pl. 14.00, kad Oficiāli vērsim Rūķupes vārtus ciemiņiem. Pa nedēļu ciemos gaidīsim lielākas vai mazākas grupas, savukārt 16.un 17. decembrī – Ģimeņu dienas! Par tālākajiem plāniem pastāstīsim, kad nāks tuvāk!

Pieteikties ciemos uz Rūķupi vai noskaidrot sev interesējošos precizējošos jautājumus iespējams zvanot 29400470 (Rūķis Plānotājs) vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Par gaišiem Ziemassvētkiem!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11527705sec.