Liepājā un tās apkārtnes novados norisināsies jau otrā restorānu nedēļa

No 24. līdz 30. septembrim Liepājā un tās apkārtnes novados norisināsies jau otrā restorānu nedēļa.

Nedēļas garumā liepājniekus un pilsētas viesus uzņems 21 restorāns un kafejnīcas, kas būs sarūpējuši īpašas maltītes un piedāvās pārsteidzošu ceļojumu garšu pasaulē par īpašām cenām.


Apvienojot visdažādākās Liepāju un Latviju raksturojošas ēdienu sastāvdaļas, savvaļā augošus gardumus, kā arī ievērojot citu zemju spilgtākos ēdienu gatavošanas pamatprincipus, vietējie šefpavāri būs sarūpējuši īpašus pārsteigumus gan izsmalcinātu garšu cienītājiem, gan vienkāršāku maltīšu cienītājiem.


Restorānu nedēļas piedāvājums sastāvēs no  trīs ēdieniem - uzkodas, pamatēdiena un deserta. Īpašā piedāvājuma cenas būs sākot no 7 līdz 20 eiro.

Liepājas restorānu nedēļā piedalīsies restorāni: "MO Liepāja", "Barons", "Čello", "Libava", "Upe", "Piano", "Oskars", "Kolumbs", "Tex-Mex Liepāja", "BIG7", "Hot Potato", "Roma", "Palmas", un restorāns-vinotēka-austeru bārs "Cafe Antikvariāts". Tāpat īpašas ēdienkartes būs arī kafejnīcās:  "Darbnīca", "Red Sun Buffet", "BB Cafe", "Icafe", "Āķagals", kā arī picērijā "Amber Pizza".

Liepājas Restorānu nedēļas noslēgumā liepājnieki un pilsētas viesi aicināti baudīt Liepājas Mākslas forumu. Iezīmējot Liepājas pilsētas piederību mūsdienīgai un aktuālai mākslas domāšanai, festivāls sevi spilgti pieteicis kā laikmetīgās mākslas platformu ar dažādiem intriģējošiem un starpdisciplināriem mākslas projektiem. Mākslas forums šogad piedāvās 10 dažādu žanru notikumus, piedaloties māksliniekiem no Latvijas, Zviedrijas, Beļģijas, Austrālijas, Islandes un Austrijas, atspoguļojot mūsdienu mākslas aktualitātes Eiropā un pasaulē. 

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 18.04.2024 - 25.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14097595sec.