Kādai sievietei ASV uzlikts 450 eiro sods par lidmašīnā neapēstu ābolu

Kāda sieviete Amerikas Savienotajās Valstīs grasās tiesāties par ASV muitas piespriesto 500 ASV dolāru (ap 450 eiro) sodu, ko tā saņēma par to, ka lidojuma laikā iedoto ābolu bija ielikusi somā, lai apēstu vēlāk.

Ābolu Kristālai Tadlokai no Parīzes iedeva stjuarti lidojuma laikā no Parīzes uz Denveru. Vēlāk sievietei bija plānots iekšzemes lidojums no Denveras uz Mineapolisu un viņa šo ābolu neapēda, bet pataupīja vēlākam laikam.

Tomēr pie tā nobaudīšanas viņa tā arī netika, jo to atrada ASV robežsargi, kas veica nejauša tipa pārbaudi. Viņi somā atrada ābolu, kas vēl arvien bija lidsabiedrības "Delta" maisiņā un pārmeta Tadlokas kundzei, ka tā nav deklarējusi ābolu. Saskaņā ar iebraukšanas likumiem, pārtikas preces esot jādeklarē.

Sievietei piespriests sods un ābols atņemts. Tāpat viņa ievietota sarakstā, kas turpmāk tiks pārmeklēti katru reizi, kad ieradīsies ASV. Pie ābola atrašanas sieviete arī skaidroja, ka ābolu viņai iedeva lidojuma laikā un viņa ir gatava to uzreiz apēst vai izmest, ja tas rada problēmas. Robežsargs gan ar to nav bijis mierā un piespriedis sodu.

Robežsargs arī jautājis vai ceļojums uz Parīzi bijis dārgs un noteicis, ka tas kļūs vēl dārgāks, kad viņš uzliks 500 ASV dolāru lielo sodu.

Pati lidsabiedrība gan uzsver, ka viss ēdiens, kas tiek izsniegts lidojuma laikā ir domāts apēšanai lidojuma laikā. Viņi aicina ikvienu ievērot visus iebraukšanas un izbraukšanas nosacījumus un prasīt padomu, ja tāds nepieciešams.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86493301sec.