Rudenī uzsāks regulārus lidojumus no Rīgas uz Hurgadu

Ceļojumu organizators „Kidy Tour” no rudens uzsāks tiešos čarterlidojumus no Rīgas uz vienu no gada aukstās sezonas iecienītākajiem galamērķiem, Ēģiptes kūrortpilsētu Hurgadu.  Lidojumi no Rīgas uz Hurgadu no 2018. gada oktobra līdz 2019. gada aprīlim tiks veikti reizi nedēļā.

Šis ir pirmais gads, kad „Kidy Tour” veiks čarterlidojumus uz Ēģipti no visām trim Baltijas valstīm – Lietuvas, Latvijas un Igaunijas. Atpūta Ēģiptē pēdējos gados atkal atgūst popularitāti Baltijas valstu tūristu vidū, tāpēc tūrisma operators „Kidy Tour” no Igaunijas uz šo valsti lidos jau trešo sezonu, no Lietuvas – otro, bet šogad šāda iespēja tiks nodrošināta arī ceļotājiem no Latvijas, kompānijai nostiprinoties arī šīs valsts tirgū. Biļetes uz lidojumiem iepriekšpārdošanā pieejams jau tagad.

 „Pieprasījums pēc ceļojumiem uz Ēģipti arvien pieaug. Ziemas sezonā, kad beigusies sezona Turcijā, Ēģipte ir viens no galvenajiem galamērķiem tūristiem, kas kāro pēc siltuma. Vispieprasītākais laiks ceļošanai ziemas sezonā ir Ziemassvētki, Jaunais gads un Lieldienas, kad ir gan skolēnu brīvlaiks, gan arī vairāk brīvu dienu. Liels pieprasījums pēc ceļojumiem šajos datumos ir jau tagad. Līdz ar jaunā čarterlidojuma atklāšanu uz Hurgadu, prognozējam, ka lidojumu skaits uz Ēģipti no Latvijas palielināsies par gandrīz 63% - no 49 lidojumiem iepriekšējā sezonā līdz 80 – šī gada sezonā,” stāsta „Kidy Tour” pārdošanas daļas vadītāja Margarita Šteimaka.

Ceļotāju paradumiem mainoties, cilvēki par atvaļinājumu sāk domāt arvien agrāk – pat 6-12 mēnešus pirms brīvdienām. Lielākoties to nosaka finansiāli apsvērumi, jo agrīno pārdošanu laikā izmaksas par ceļojumu ir mazākas un pastāv lielāka viesnīcu izvēles iespēja. Tāpat tūroperatori iepriekšpārdošanas laikā mēdz piedāvāt lielākas atlaides dažādiem pakalpojumiem.

Plānojot ceļojumu uz Ēģipti, vērts ņemt vērā, ka viesnīcu standarti šajā valstī var atšķirties no Eiropas, un viesnīcas zvaigžņu skaits ne vienmēr ir rādītājs.

„Ir ļoti svarīgi izpētīt viesnīcu piedāvāto pakalpojumu klāstu un klientu atsauksmes. Labs palīgs lēmumu pieņemšanā vienmēr ir tūrisma aģentūras, kuru pārstāvji ir informēti par katras viesnīcas piedāvātajiem pakalpojumiem un var piedāvāt apmešanās vietas, kuras paši pārbaudījuši. Profesionāls padoms atpūtas brauciena pārdošanā ir īpaši svarīgs, ja kopīgā atpūtā vēlas doties ģimene, kuras komfortam jāsaskaņo katra ceļotāja atšķirīgās intereses un vēlmes,” saka Margarita Šteimaka.

COMMENTS

(name)

SUPPORTED BY

 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18138504sec.