Kaimiņzemes vilinājums jeb TOP5 pasākumi Igaunijā, ko šovasar nevar laist garām

Vasara ir laiks, kad ne tikai varam apmeklēt dažādus izklaidējošus pasākumus tepat uz vietas, bet arī doties tuvākos un tālākos braucienos, lai baudītu kultūru, dabas tuvumu vai jautru ballīti. Igaunija ir veiksmīgs galamērķis gan atpūtai ģimenēm ar bērniem, gan draugu kompānijām, kas meklē piedzīvojumus un jaunus iespaidus.

TOP5 pasākumi šovasar Igaunijā

Iesaka Māra Blaubarde, pieczvaigžņu viesnīcu Schlössle Hotel un St. Petersbourg Hotel Tallinnā vadītāja, Biznesa augstskolas Turība absolvente.

Lielākais alus festivāls Baltijā „Õllesummer Festival (Beer Festival)” 4.-6. jūlijā. Pasākums pulcē vairāk nekā 60 tūkstošus alus cienītājus ik gadu. Šovasar festivāls piedāvā baudīt ne tikai alu, bet arī vairāk nekā 100 Igaunijas un ārvalstu mūziķu priekšnesumus uz desmit skatuvēm. Mūzika būs visām gaumēm sākot no pasaulē labākā dīdžeja titula īpašnieka Armin Van Buuren līdz pat angļu elektroniskās deju mūzikas dueta Pet Shop Boys priekšnesuma un daudziem citiem pasaulē zināmiem un mazāk zināmiem māksliniekiem.

Leģendārās rokmūzikas grupas Guns N' Roses koncertšovs Tallinas Dziesmu svētku estrādē 16. jūlijā. Guns N' Roses nosaukums paskaidrojumus neprasa. Tā ir leģenda, ko vērts dzirdēt klātienē. Koncertūres Not In This Lifetime Tour rokmūzikas ikonas pirmo reizi uzstāsies Baltijā ar brīvdabas šovu. Tie, kuri netika uz pagājušā gada koncertu Polijā, ir lieliska iespēja piedzīvot Guns N' Roses sniegumu tepat, Igaunijā.

Ģimenes festivāls „Happy Children's Festival” 21. jūlijā Pärnu pludmalē. Jaunums Igaunijas festivālu dzīvē pēdējo gadu laikā. Pasākuma koncepta pamatā ir daudzveidīgas atpūtas iespējas tieši ģimenēm ar bērniem. Šīsvasaras festivāls piedāvās dažādu pieredzi bērniem jaunu prasmju apgūšanā, tostarp dziedāšanu, dejošanu, iespēju piedalīties radošajās darbnīcās un izbaudīt festivāla atmosfēru. Pasākumu vēl pievilcīgāku padara fakts, ka tas ir bezmaksas un ir padomāts par atvasēm visu vecumu grupās – sākot no zīdaiņiem līdz pat pusaudžiem.

Weekend Festival Baltic 16.-18. augustā. Elektroniskās mūzikas un neaizmirstamu ballīšu cienītāju gaidītākais notikums Pērnavas pludmalē arī šogad pulcēs apmeklētāju tūkstošus. Lieliska pasākuma izvēle aktīviem cilvēkiem, kuri meklē jautru izklaidi, dejas līdz rītam un iespēju baudīt elektroniskās mūzikas burvību brīvā dabā. Festivāla popularitātes straujais pieaugums pēdējo gadu laikā liecina – ir vērts doties uz Igauniju, lai piedzīvotu Weekend festivālu!

UEFA Superkausa 2018 fināls 15. augustā. Futbola fanu šīgada gaidītākais pasākums notiks arēnā A. Le Coq.Arena, Tallinā. Ne velti viesnīcu numuriņi uz šo notikumu ir izpārdoti jau pusgadu iepriekš. Sacensībās piedalīsies divu spēcīgāko Eiropas futbola klubu sacensību, UEFA Čempionu līgas un UEFA Eiropas līgas čempioni - Spānijas galvaspilsētas Madrides klubi ''Real'' un ''Atletico". Tā ir gada cīņa, ko vērts pieredzēt klātienē.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11965895sec.