KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 + 2 ielūgumus uz izstādi «Māja I 2018»

Travelnews.lv, sadarbojoties ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību "BT1", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 + 2 ielūgumus uz izstādi «Māja I 2018» kas norisināsies no 8.marta līdz 11.martam Rīgā, Ķīpsalā. “Māja I” ir lielākais būvniecības nozares notikums Latvijā, kas ataino mūsdienu celtniecības attīstības tendences, tehnoloģiju jaunumus, kā arī sekmē tiešu dialogu starp būvniecības un citu saistītu nozaru profesionāļiem un galapatērētājiem Baltijā, Austrumeiropā, Rietumeiropā, Āzijā.

Kas Tev jādara?

Seko Facebook.com/Travelnews.lv;

Dalies ar konkursa ziņu.

Ietago cilvēku ar ko vēlies apmeklēt šo pasākumu.

Un ceri, ka laimēsi!

Izlozēsim divus uzvarētājus, kurš katrs iegūs divus ielūgumus uz pasākumu!

Šoreiz konkursā uzvarēja Līga Ruduka-Ābola un Agnese Gedrovica! Apsveicam! :)

Konkursa noteikumi:

Par konkursa dalībnieku var kļūt ikviens Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto Facebook.com, kas acīmredzami nav viltus profils.

Konkursa norises laiks: 07.03.2018 00:00 – 08.03.2018 14:50

Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots izlozes kārtībā starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri būs pareizi izpildījuši visus konkursa noteikumus.

Konkursa balva tiks izlozēta 08.03.2018. plkst. 15:00.

Konkursa uzvarētāju Travelnews.lv paziņos šajā rakstā un Facebook.com komentārā.

Ja mums neizdosies sazināties ar uzvarētāju trīs stundu laikā pēc uzvarētāja paziņošanas, izlozi atkārtosim, līdz ielūgumi nonāks pie kāda no konkursa dalībniekiem.

Par pasākumu:

Izstādē “Māja I 2018” piedalīsies vairāk nekā 380 uzņēmumu no 13 valstīm: Austrijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Čehijas, Grieķijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ķīnas, Polijas, Šveices un Vācijas. Četras dienas Ķīpsalā uzņēmumi piedāvās Baltijas klimatam un ekonomiskajiem apstākļiem piemērotākos produktus un pakalpojumus – būvinstrumentus un būvtehniku, būvmateriālus, energoefektīvākās apkures sistēmas un ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, santehnikas ierīces, interjera un dizaina risinājumus u. c. Izstāde piedāvā arī daudzveidīgu semināru un konferenču programmu.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12082601sec.