«Travelport» nākamās nedēļas vidū viesosies Baltijas valstīs ar izglītojošiem vienas dienas pasākumiem

Ceļojumu tehnoloģiju uzņēmums "Travelport" ir paziņojis par gaidāmo pasākumu sēriju "Innovating on Tour" šajā pavasarī. Pirmā jomas profesionāļu viesošānās paredzēta 30. maijā Igaunijā. Pie mums Latvijā ieradīsies 31. maijā, bet Lietuvā – 1. jūnijā.

Pasākumu "Innovating on Tour" ietvaros interesentiem tiks rīkotas informējošas un izglītojošas prezentācijas jomas profesionāļu vadībā. Šī būs unikāla iespēja satikt ekspertus un uzzināt vairāk par to, kā, izmantojot modernās tehnoloģijas, ceļojumu pircējiem piedāvāt visplašākās izvēles iespējas

Pasākumu programmā būs iekļauta arī iepazīšanās ar jaunākajām tendencēm tehnoloģiju attīstībā un ar procesiem, kas norisinās uzņēmuma "Travelport" iekšienē. Tāpat būs iespēja klausīies pieredzējušos vieslektorus no "DCS Plus", "TTS", "CEE Systems", "Navitas Solutions" un "Shipitwise".

Irina Florinska, Ceļojumu tehnoloģiju uzņēmuma "Travelport" vadītāja komentē, ka šis pasākums "Innovating on Tour" vienas dienas garumā ir lieliska iespēja šajā jomā strādājošajiem iepazīties ar tehnoloģiju jauninājumiem un risinājumiem, kas var palīdzēt ceļojumu aģentiem no visas pasaules atvieglot darbu, padarot to vieglāk veicamu, ātrāku un kvalitatīvāku.

Celojumu tehnoloģiju uzņēmums "Travelport" ir pasaules vadošais ceļojmu komercijas uzņēmums, kas nodrošina rezervēšanus tehnoloģiju, maksājumu un citus risinājumus globālajai tūrisma industrijai.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62025499sec.