Sākas uzņemšana Vidzemes Augstskolas studiju programmās

26. jūnijā Vidzemes Augstskolā (ViA) sākusies studentu uzņemšana pamatstudijām 2017. /2018. akadēmiskajam gadam vienotajā pieteikšanās sistēmā www.latvija.lv, savukārt maģistrantūras studijām iespējams pietiekties no 26. jūnija līdz 11. jūlijam.

Kopumā ViA piedāvā studijas 13 studiju programmās piecos studiju virzienos – Biznesa vadībā, Informācijas tehnoloģijās, Mehatronika un būvniecība, Komunikācijā un medijos, Tūrismā un atpūtā.

Interesenti gaidīti pirmā līmeņa (koledžas) studiju programmās: "Informācijas tehnoloģijas", "Mehatronika", "Koka ēku celtniecība un ekobūves", kā arī bakalaura studiju programmās: "Biznesa vadība", "Informācijas tehnoloģijas", "Komunikācija un sabiedriskās attiecības", "Mediju studijas un žurnālistika", "Tūristu gids – ceļojumu un pasākumu organizators", "Tūrisma organizācija un vadība". Pieteikšanās notiks no 26. jūnija līdz 11.jūlijam. Pēc pieteikuma aizpildīšanas elektroniski reflektantam būs arī personiski jāreģistrējas studijām, uzrādot nepieciešamos dokumentus.

Pieteikšanās maģistra – "Biznesa vides vadība", "Sociotehnisku sistēmu modelēšana", "Starptautiskā tūrisma pasākumu vadība" – līmeņa studijām būs atvērta tikai elektroniski no 26. jūnija līdz 11. jūlijam., savukārt doktora – "Sociotehnisku sistēmu modelēšana" – studiju programmā  klātienē no 26.jūnija līdz 25.augustam.

Vidzemes Augstskola 2017./2018.akadēmiskajā gadā piedāvā 320 budžeta vietas.

Latvijas Darba devēju konfederācijas sadarbībā ar karjeras portālu Prakse.lv ir publicējusi ik gadu veidoto darba devēju ieteiktāko izglītības iestāžu un mācību programmu sarakstu. Tajā starp TOP 10 darba devēju ieteiktākajām izglītības iestādēm minēta arī ViA.

Vidzemes Augstskola piedāvā kvalitatīvas un elastīgas studiju programmas, kurās veiksmīgi tiek līdzsvarota teorija un prakse. Tās tiek pielāgotas aktuālām sabiedrības vajadzībām un izmaiņām darba tirgū. Studiju kvalitāti nodrošina pieredzējuši un profesionāli docētāji, progresīvas studiju formas, kā arī paši studenti, kuri zina, ko vēlas sasniegt, un prot gūt panākumus!    

Plašāka informācija par uzņemšanu: http://www.va.lv/lv/toposajiem-studentiem/uznemsana-2017

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 23.04.2024 - 30.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 19.04.2024 - 26.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42447186sec.