Starptautiskā Smilšu skulptūru festivāla laikā piedāvā pilsētas iepazīšanas tūres ar autobusu

No 9. līdz 10.jūnijam Jelgavā norisināsies 12.Starptautiskais Smilšu skulptūru festivāls, kura laikā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs pilsētas viesus un jelgavniekus aicina iepazīt Jelgavu autobusu tūrēs gida vadībā.

Sestdien, 9.jūnijā, un svētdien, 10.jūnijā pulksten 13.00 un pulksten 15.00 interesenti aicināti doties autobusu tūrēs gida vadībā ar izkāpšanu pilsētvides interesantākajās vietās, kas ir šīs sezonas jaunumi pilsētā. Brauciena laikā varēs izzināt Jelgavas spilgtākos vēstures notikumus, stāstus par nozīmīgākajiem pilsētas objektiem un uzzināt par skulptūrām, kas apskatāmas pilsētā.
Tūres laikā paredzēts izkāpt un apskatīt pilsētas jaunumus – tēlnieka Kārļa Īles veidoto vides objektu “Laika rats 100”, grafiti sienu, kas tapusi starptautiskā grafiti ielu mākslas festivāla “Brīvības stāsti” laikā, kā arī  Langervaldes mežu, kas 20.gs. bija populāra jelgavnieku atpūtas vieta un tagad ir sakopta un pieejama vide aktīvās atpūtas cienītājiem.
Autobusu tūres sāksies un noslēgsies pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1, un to ilgums paredzēts pusotra stunda. Dalības maksa – 3,00 EUR pieaugušajiem, pensionāriem, studentiem, 1,50 EUR skolēniem (pirmsskolas vecuma bērniem bez maksas). Vietu skaits autobusos ir ierobežots, tāpēc dalībnieki aicināti pieteikties iepriekš pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected].
Smilšu skulptūru festivāla teritorijā Pasta salā darbosies arī tūrisma informācijas telts, kurā zinoši speciālisti informēs par sezonas aktualitātēm, aktīvās atpūtas iespējām Jelgavā un apkārtnē ar iespēju saņemt 2018.gada tūrisma materiālus un kartes. Par citām idejām brīvā laika pavadīšanai festivāla laikā varat uzzināt Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, Akadēmijas ielā 1, Jelgavā, mājas lapā www.visit.jelgava.lv vai sociālajos tīklu kontos sekojot VisitJelgava.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16716599sec.