Šovasar Valmierā notiks četras amatierteātru brīvdabas izrādes

Jau septīto vasaru Valmieras Pilsdrupu estrādē valmierieši un pilsētas viesi varēs apmeklēt brīvdabas teātra izrādes. Šovasar ciklā "Vasaras vakari teātru spēlēs" norisināsies četras amatierteātru iestudētas izrādes un improvizācijas vakars. Valmierā viesosies amatierteātru kolektīvi no Rubenes, Bērzaines pagasta, Brantu pagasta, Kauguru pagasta, savukārt uz improvizācijas vakaru aicinās improvizatoru apvienība "ĀrprāTS" no Rīgas.

Vasaras brīvdabas izrāžu cikls sāksies 13. jūlijā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā, kad ar izrādi "Dzīve ir skaista?" viesosies Rubenes amatierteātris "Volatus". Izrādes galvenās varones Maijas dzīve ir sakārtota, saprotama, un šķietami tik ļoti pareiza. Krāsu visapkārt ir tik daudz, tikai kādēļ tās ir blāvas, neizteiksmīgas. Vai tās ir nedzīvas? Te pēkšņi liktenis sagriež visu virpulī. Tas ir kā zibens no skaidrām debesīm. Neziņa, bailes, kauns… vai tas ir pareizi, pieņemami? Izrādes režisore – Lara Merca, horeogrāfs - Rihards Bergs, dekorācijas – Juris Eglītis, Leonīds Jodo, pie skaņu pults - Elvis Skrastiņš. Lomās: Kaiva Pēča, Modris Kokins, Aleksandrs Semjonovs, Jānis Skrastiņš, Vita Gabrāne, Līga Šmaukstele, Odeta Bārda, Anda Čukure, Laura Semuča, Maija Zālamane Inita Jurgenberga, Mārīte Leimane, Lolita Baltgaile un Marika Apine.

Savukārt 20.jūlijā plkst.19.00 brīvdabas izrādi "Pārcilvēki" Valmieras Pilsdrupu estrādē uzvedīs Bērzaines Tautas nama amatierteātra kolektīvs.

10. augustā plkst. 21.00 Valmieras Pilsdrupu estrādē uz brīvdabas izrādi "Centrifūga" aicina Brantu amatierteātris (režisore Gita Skadiņa), bet 17. augustā plkst. 19.00 uz improvizācijas teātra vakaru ielūdz improvizatoru apvienība "ĀrprāTS" no Rīgas. Vasaras brīvdabas izrāžu ciklu 24. augusta vakarā ar izrādi "Ļaunais gars" noslēgs Kauguru pagasta amatierteātris "Vīzija" (režisors Oskars Morozovs).

Izrāžu apmeklējums bez ieejas maksas. Jāpiebilst, ka lietus gadījumā izrādes notiks Valmieras Kultūras centrā.

Brīvdabas izrāžu norisi finansiāli atbalsta Valmieras pilsētas pašvaldība.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71794081sec.