Valmierā būs padomju automobiļu parāde

Jau tradicionāli Antīko automobiļu kluba Padomju tehnikas sekcija organizē sezonas atklāšanas braucienu, kurš norisināsies 26., 27.maijā Vidzemes pusē, tostarp arī Valmierā. Brauciens tiek organizēts par godu Latvijas simtgadei ar saukli “Laimīgo zemi meklējot – Latvijai 100”.
 

Šogad antīkie spēkrati iegriezīsies Murjāņos, apskatot Murjāņu koka kamanu trasi, Valmierā, apciemojot Valmieras SOS bērnu ciematu, kā arī Rūjienā, bet vakara noslēgums paredzēts gleznainajās Ķoņu dzirnavās.

Braucienā ir aicināti piedalīties antīko padomju tehnikas auto īpašnieki no visas Latvijas. Antīko auto sezonas atklāšanas brauciena starts tiks dots plkst. 9:00 no AB Dambja. Interesentiem, kas vēlās apskatīt tuvāk padomju laika populāros automobiļus - Volgas, Pobedas, Moskvičus, Zaparožecus un Žigulīšus - ir iespēja to izdarīt 26.maijā no plkst.8.15 līdz 8.45 Rīgā, uz AB dambja, no plkst.13.00 līdz 14.00 Valmieras muzeja teritorijā, kā arī no plkst.15.00 līdz 17.30 Rūjienas pilsētas centrā.

Brauciena laikā būs dažādas stafetes, konkursi un citi pārsteigumi. Dalībnieki un apmeklētāji aicināti iejusties dažādos Latviešu mitoloģiskajos vai teiksmu un leģendu varoņu tēlos. 

Antīko automobiļu klubs aicina braucienā pievienoties fotogrāfus - auto cienītājus, lai kopā ar mums apskatītu Vidzemes skaistākās vietas, baudītu braucienu antīkajos automobiļos un palīdzētu mums radīt prieka mirkļus un piedzīvojumu ne tikai brauciena dalībniekiem, bet arī apmeklētājiem un antīko auto cienītājiem.

Ar precīzu pasākuma programmu varat iepazīties šeit.
 

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19924808sec.