Kā viesnīcā dabūt labāku numuriņu par brīvu?

Kurš gan atteiktos no iespējas palikt labākā viesnīcas numuriņā, par to papildu nemaksājot? Un jā, protams, ka tas tā nestrādā vienmēr - un godīgi sakot, pat biežāk tā vienkārši nenotiks, nevis notiks, taču - ja var pamēģināt, kāpēc gan nepamēģināt? Lūk padomi kā iespējams tikt pie labāka viesnīcas numuriņa ("upgrade") par to papildu nemaksājot!

Rezervē viesnīcu caur aģentūru, kurai ir savi kanāli

Šis ir visvienkāršākais veids kā tikt pie labāka viesnīcas numuriņa, par to nemaksājot. Rezervāciju veicot nevis mājaslapās kā Booking.com, kur viss notiek automātiski un pats arī izvēlies savu numuriņu, bet gan caur aģentūrām, kas sadarbojas ar tev vēlamo viesnīcu (vai viesnīcām vispār). Cilvēku kontakts vienmēr šādās situācijās darbosies labāk - ja tavs ceļojumu aģents zvanīs viesnīcai un interesēsies par numuriņiem, to cenām un iespējām tikt pie labākiem numuriem par izdevīgāku cenu, īpaši tūrisma ne-sezonas laikā ir ļoti liela iespēja, ka viesnīca arī spēs ko tādu piedāvāt! Jo - numuriņa pašizmaksa jau daudz neatšķiras un ja kāds luksusa klases numurs nav aizņemts - tad viesnīcas arī kādreiz numuriņus iedod.

Vienkārši pajautā

Tomēr vienalga kā esi rezervāciju veicis, cilvēciskais faktors tāpat strādā - ja vienkārši pajautāsi vai vari iegūt labākas klases numuru, iespējams, pie tāda arī tiksi. Protams, tas prasa drosmi un nedaudz nekaunības - bet tikai tā jau arī dzīvē iespējams "izsisties". Kā pierāda statistika, vienkārši pajautājot, 60% no gadījumiem ir iespējams iegūt numuriņu augstākā stāvā, savukārt 30% gadījumu - patiešām numura klases "upgreidu". Ko līdzīgu dara arī "SnapTravel" - iečeko viņu piedāvājumu.

Reģistrējies vēlāk

Reģistrējoties vēlāk (un ierodoties viesnīcā, protams), tu sev dod lielāku iespēju, ka viesnīca jau skaidri zinās cik viņiem ir veiktas rezervācijas un kādi numuri ir brīvi. Tāpat ierodoties viesnīcā, piemēram, 19-24, būtībā sanāk, ka tu jau pusi dienas par ko maksā esi "pazaudējis" (jo ievākties numuriņā parasti var no 12-14). Arī šo punktu uzsverot, vari mēģināt sarunāt sev kādu labumu.

Noteikti norādi lietas, kas trūkst

Ja esi rezervējis viesnīcu zinot, ka tajā jābūt, piemēram, platekrāna televizoram, Wi-Fi vai citām lietām, bet tās trūkst - noteikti to saki recepcijā un lūdz risināt šīs lietas. Nereti trešās puses (rezervācijas lapas) norāda informāciju par viesnīcām maldinoši. Tas pat var nenotikt speciāli, jo šīm lapām jāapstrādā tūkstošiem viesnīcu dati, taču tāpat var radīt neērtības. Un ja rezervācijā ir kas paredzēts, bet to nesaņem - ja sūdzēsies, iespējams, tev iedos labāku numuriņu!

Piemini speciālos notikumus pēc iespējas ātrāk

Ja dodaties medusmēnesī vai svinēt dzimšanas dienu vai kāzu gadadienu, to noteikti piemini savā rezervācijā vai vismaz ierodoties viesnīcā. Viesnīcas grib, lai īpašu notikumu atzīmēšana pie viņiem būtu īpaša, tāpēc nereti būs gatava vairāk palīdzēt - piemēram, iedodot numura "upgreidu". Jo, galu galā, ja pavadīsi savus svētkus ideāli, visiem stāstīsi, cik ļoti laba viesnīca, apkalpošana, labi pavadīts laiks. Savukārt, ja kaut kas nebūs, tad vainosi tieši viesnīcu tajā, ka svētki ir pabojāti!

Šādās situācijās, iespējams, netiksi pie labākā numuriņa viesnīcā "pa lēto", bet viss ir iespējams - un, varbūt, vismaz tiksi pie kāda skaistāk salocīta dvieļa, šokolādes vai šampanieša pudeles par brīvu!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 10.04.2024 - 17.04.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11387491sec.