Panākumu Universitāte uzsāk jauno mācību gadu

Pirmdien Biznesa augstskolā Turība svinīgi tika atklāts "Panākumu Universitātes" jaunais mācību gads. Uz atklāšanu ieradies liels interesentu skaits - apmēram 600 jauniešu. Pirmajā mācību dienā jauniešus priecē trīs interesanti un pieredzes bagāti lektori - vēdiskais filozofs un psihologs Uģis Kuģis, rallijkrosa autobraucējs Reinis Nitišs un make-up māksliniece Dita Grauda.

Uz pasākuma atklāšanu bija ieradies arī  Biznesa augstskolas Turība rektors Aldis Baumanis, kas uzrunāja jauniešus un sveica visus ar jauno mācību gada sākumu. Kā pirmais no lektoriem uzstājās filozofs un psihologs Uģis Kuģis, kas atklāja pirmo "Panākumu Universitātes" lekciju - ''Personības, ideāli un vērtības''.

"Panākumu Universitāte" ir profesionālās pilnveides izglītības programma jauniešiem, kurā, iepazīstot profesionālu un veiksmīgu personību dzīvi un darba pieredzi, tiek attīstīta un veicināta katra jaunieša individuālā prasme gūt savus personīgos panākumus.

Programmas mērķis ir veicināt jauniešu zināšanu un prasmju attīstīšanu gan uzņēmējdarbības, gan psiholoģijas un sabiedrisko attiecību jomās, gūstot pieredzi praktiskā darbībā, klātienē tiekoties ar pieredzējušiem un veiksmīgiem uzņēmējiem, politiķiem un kultūras sfēras pārstāvjiem, tādējādi ieinteresējot jauniešus iepazīt profesiju daudzveidību un veicinot prasmi gūt savus personīgos panākumus.

Profesionālās pilnveides izglītības programmas "Panākumu Universitātes" aktivitātes norisinās divus gadus. Divu gadu laikā jaunietim ir iespēja apmeklēt lekcijas ar Latvijā veiksmīgu un profesionālu cilvēku piedalīšanos, doties uz konkurētspējīgākajiem un veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem kā arī piedalīties "Panākumu Universitātes" un Biznesa augstskolas Turība konkursos, cīnoties par budžeta vietām, studiju maksas atlaidēm un citām vērtīgām balvām.

Absolvējot divu gadu programmu, jaunietim tiek izsniegta apliecība par profesionālās pilnveides izglītību.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.94291401sec.