| Bizness

Investējot 2,3 miljonus eiro, Hesburger atklāj savu pirmo restorānu Juglā

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi 23. restorānu Rīgā. Jaunais restorāns atrodas Brīvības gatvē 388A, un tajā ieguldītās investīcijas sasniegušas 2,3 miljonus eiro, kas ir šogad lielākais ieguldīto investīciju apjoms restorānu atvēršanā vai modernizēšanā Latvijā.

Ēkai kopumā ir trīs stāvi, no kuriem jaunais restorāns izvietots divos stāvos, un tā kopējā platība ir 217,8 m2 , bet ēkas kopējā platība - 493,2 m2 . Ēkas trešajā stāvā izveidotas biroju telpas, savukārt pagrabstāvā – noliktava.

Ieva Salmela, “Hesburger” attīstības direktore: “Jaunā restorāna atrašanās vieta izvēlēta stratēģiski – izbraucot no pilsētas un dodoties tālākā ceļā,  restorāns ir klientam labāk sasniedzams, jo atrodas labajā ceļa pusē. Šajā Rīgas rajonā līdz šim neesam bijuši un jau labu laiku iepriekš klienti izrādījuši interesi par restorāna atvēršanu šajā Rīgas daļā. Priecājamies, ka mūsu ieceres un iespējas tās realizēt sakrīt ar klientu vēlmēm. Jāpiemin, ka jau tuvākā mēneša laikā plānojam atvērt jaunu restorānu arī Kauguros, kas būs otrais Hesburger restorāns Jūrmalā.”


Jaunatklātajā restorānā ir Drive In  jeb auto kase, kā arī  izveidoti moderni digitālie risinājumi – digitālie reklāmas displeji, kuros klienti varēs iepazīties ar aktuālajiem piedāvājumiem un akcijām. Tuvākā laikā restorānā tiks izveidots arī bērnu rotaļu laukums.


Restorāna darba laiks: katru dienu 8:00 – 23:00.


Par “Hesburger”

“Hesburger” savu darbību sāka 1966. gadā, kad Naantali pilsētā atvēra pirmo grila kiosku. Pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu „Hesburger” tika atvērts 1980. gadā Turku, uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos. Šobrīd „Hesburger” vada 472 restorānus 10 valstīs, uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13464713sec.