Kāds ķīnietis saņēmis sodu par to, ka viņš atjaunojis izdilušas ceļa norādes

Labi darbi ne vienmēr tiek atalgoti... Dažreiz pat par vēlmi darīt labu gan sev, gan apkārtējiem, sanāk saņemt sodu. Ar šādu rūgtu patiesību saskāries kāds vīrietis Ķīnā, kurš saņēmis sodu par to, ka ar krāsu uz ielas atjaunojis izdilušas ceļa norādes.

Šādi 28 gadus vecais vīrietis rīkojies, lai paātrinātu ikviena ceļu uz darbu - jo izdilušās ceļa norādes esot grūti redzamas, kas noved pie tā, ka satiksmes dalībnieki nav īsti droši par to kā izbraukt krustojumu, kurā ar krāsu darbojies krāsotājs. Taisnības labad gan jāsaka, ka viņš centies arī "uzlabot" satiksmes organizāciju konkrētajā krustojumā, paredzot iespēju braukt arī citā virzienā, kādā tas atļauts šobrīd.

Viņš, šādi rīkojoties, ticis pieķerts ar satiksmes novērošanas kameru un kamēr vēl nebija savu krāsu darbus beidzis, ticis aizturēts par savu rīcību. Vīrietim piespriests 1000 juaņu sods (aptuveni 130 eiro). Pats savu rīcību viņš skaidroja ar to, bijis aizkaitināts par ilgo ceļu uz darbu, ko viņš veic ar autobusu.

"Es pamanīju, ka rinda, kas dodas taisni, vienmēr ir aizņemta ar mašīnām, taču rinda, kam jānogriežas pa kreisi, vienmēr ir tukša - un būtu tikai pareizi, ja cilvēki varētu braukt taisni arī no rindas, kam būtu jānogriežas pa kreisi," skaidroja vīrietis, kuram zināms tikai uzvārds - Cai.

"Es domāju, ka krāsojuma atjaunošana un arī iespējas braukt taisni pievienošana, padarītu ikviena ceļu ātrāku".

Ceļu policija gan šo rīcību skaidroja ar "ļoti bīstamu rīcību", kuras rezultātā vīrietis varēja tikt notriekts vai arī viņa zīmējuma dēļ varēja rasties avārijas situācijas. Taču savu Cai gan paveica - policija par notikušo paziņoja tālāk vietējai pašvaldībai, kas norīkojusi cilvēkus, lai atjaunotu ceļa norādes.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 16.04.2024 - 23.04.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15549421sec.