Sixt velo nomas pirmās 30 brauciena minūtes būs bezmaksas; izveidoti jauni punkti Rīgas apkaimēs

Attīstot velo braukšanas kultūru Latvijā, atbilstoši Eiropas lielāko pilsētu labajai praksei, turpmāk brauciens ar Sixt velo nomas divriteņiem pirmās 30 minūtes dienā būs bez maksas. Šosezon Sixt atvērs arī trīs jaunus velo nomas punktus Rīgā - vietās, kur ir liels iedzīvotāju blīvums.

Šogad klientiem pieejami 30 velo nomas punkti Rīgā un Jūrmalā ar 250 velosipēdiem. Atbilstoši klientu pieprasījumam, Sixt ir veicis atsevišķu nomas punktu pārvietošanu, un tiks izveidoti trīs jauni nomas punkti Rīgā, vietās, kur dzīvo un strādā liels iedzīvotāju skaits -  pie “Maxima XXX” Augusta Deglava ielā 67, “Rimi Valdemārs” Valdemāra ielā 112 un Mūkusalas Biznesa centrs Mūkusalas ielā 42a.

Sixt velo nomas velosipēdus nomāt ir ērti un vienkārši, izmantojot uzlaboto Nextbike mobilo aplikāciju - lejupielādējot to tālrunī un reģistrējoties, atrodot tuvāko nomas punktu un baudot braucienu. Velosipēdu var paņemt vienā novietnē, lietot to nenoteiktu laiku un novietot citā novietnē. Viens reģistrēts klients var paņemt nomā līdz 4 velosipēdiem. Nomas maksa tiek aprēķināta par katrām 30 minūtēm, un apmaksa notiek ar bankas norēķinu karti. No šī gada pirmās 30 minūtes brauciena dienā ir bez maksas.

“Mūsdienu cilvēka dzīvē mobilais tālrunis kļuvis par nepieciešamību un ir grūti iedomāties savu dzīvi bez tā. Aizvien vairāk cilvēku savu ikdienas pienākumu veikšanu no datoriem pārceļ uz viedtālruņiem, tāpēc turpmāk Sixt velo noma būs pieejama tikai ar aplikācijas palīdzību. Taču, domājot par esošajiem klientiem, pagaidām vēl saglabāsim arī reģistrēšanās iespēju mājas lapā un apkalposim klientus pa tālruni. Jau šobrīd lielākā daļa velo nomas pieteikumu tiek veikti caur mobilo aplikāciju, kas nemitīgi tiek pilnveidota tā, lai būtu moderna, ērta, vienkārša un ātri lietojama,” stāsta Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Ieviešot bezmaksas 30 minūšu braucienu, Sixt velo noma vēlas ieviest Rīgā veiksmīgāko Eiropas pilsētu praksi, kur velo nomas ir būtiska daļa no pilsētas infrastruktūras, kā arī pārvietošanās ar velosipēdu pilsētas centrā ir ikdiena, kas palīdz ievērojami mazināt pilsētas satiksmes intensitāti, kā arī tas ir videi draudzīgs risinājums. Velo nomu priekšrocība ir tā, ka lietotājs velosipēdu var izmantot pēc nepieciešamības, dodoties braucienā vienā virzienā un nesatraukties par to, kur paliks velosipēds. Izmantojot velo nomu, nav jādomā par divriteņa turēšanu savā mājoklī, kā arī par tā apkopi - tādēļ tas ir ērti gan vietējiem iedzīvotājiem, gan tūristiem.

Sixt velo nomas velosipēdi domāti tiem cilvēkiem, kuri vēlas vienkārši un nesteidzīgi aplūkot pilsētu, gan tiem, kuri vēlas pārvietoties videi draudzīgā veidā.

Par Sixt velo nomu

Sixt velo noma ir koplietošanas velo noma Rīgā, Jūrmalā un Tallinā, kas pieejama vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem gan ikdienas, gan atpūtas braucieniem 24 stundas diennaktī. Riteņbraucējiem ir pieejami vairāk nekā 350 velosipēdi 40 nomas punktos. Velosipēdi ir pieejami Rīgas centrā, Vecrīgā, Mežaparkā, Pārdaugavā, Teikā; Jūrmalā - Majoros, Dzintaros, Bulduros un citur; Tallinā - pilsētas centrā un vecpilsētā. Sixt velo nomas sistēmā velosipēdu var iznomāt vienā no nomas stacijām un atpakaļ atdot jebkurā citā. Sixt velo noma strādā starptautiskā sistēmā Nextbike. Velo nomas pakalpojumus klientiem ir iespēja iegādāties mobilajā aplikācijā Nextbike (pieejama iOS un Android tālruņiem) vai reģistrējoties Sixt velo nomas mājaslapā www.sixt.lv/velo.

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gadā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk kā desmit gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot 5000 automašīnas. Savukārt īstermiņa auto nomā pieejamas vairāk, kā 500 BMW, Audi, Mercedes Benz, Jaguar, VW, Toyota, Nissan un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas. Baltijā ir pieejami Sixt auto nomas biroji Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī, Tallinā, Tartu, Viļņā, Kauņā, Palangā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās. Rīgā, Jūrmalā un Tallinā pieejams arī Sixt velo nomas tīkls ar vairāk kā 350 velosipēdiem.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25752115sec.