Durvis vērs Baltijā lielākais BMW auto centrs

Globālā izplatītāja un mazumtirgotāja, premium un luksus auto un moto segmenta līdera "Inchcape Plc" meitas uzņēmums "Inchcape Motors Latvija" jau šā gada 11.maijā Rīgā, Dārzciema ielā 64a, atklās vērienīgāko BMW, BMW Motorrad, MINI un uzņēmuma pārstāvēto mazlietoto auto zīmolu centru, pastāstīja "Inchcape Motors Latvia" BMW grupas direktors Ivars Norvelis.

"Līdz ar šo investīciju "Inchcape" un BMW izrāda uzticību un veic ieguldījumu reģiona izaugsmes potenciālā," uzsvēra Norvelis.

Pēc uzņēmuma pārstāvja sacītā, centrs ir būvēts atbilstoši augstākajiem BMW standartiem ar mērķi sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas pieredzi neatkarīgi no tā, vai tiek iegādāts jauns vai mazlietots auto.

"Centra kopējā platība būs 8288 m2. Tajā būs pieejams viss, kas nepieciešams autovadītājam - eksluzīvu BMW dzīvesstila aksesuāru veikals, jauna standarta pārdošanas un pēcpārdošanas serviss, plašs jauno un mazlietoto automašīnu un moču klāsts, kā arī iespēja uzlādēt savu elektromobili un pat papusdienot," atklāj Norvelis.

"Inchcape" ir globāls izplatītājs un mazumtirgotājs, līderis premium un luksus auto un moto segmentā ar vairāk nekā 170 gadu pieredzi starptautiskajos tirgos. Uzņēmums darbojas 29 pasaules valstīs, tā akcijas kotējas Londonas biržā un ir iekļauts tās FTSE 250 sarakstā.   

Par Inchcape Motors Latvia

Oficiālais BMW, BMW Motorrad un MINI pārstāvis Latvijā jau vairāk nekā desmit gadus. 2016.gadā uzņēmums saņēma "Ilgtspējas indeksa" bronzas kategorijas atzinību, kļūstot par pirmo un līdz šim vienīgo uzņēmumu auto nozarē Latvijā, kurš saņēmis šo apbalvojumu. 2017.gadā Db.lv lasītāju aptaujā BMW tika atzīts par populārāko auto zīmolu.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15753198sec.