Maijā, jau otro gadu, tiks dots starts akcijai «Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!»

Šī gada 1.maijā Pakrojā tiks dots oficiāls starts Latvijas pierobežā ceļošanas akcijai “Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!”, kuras mērķis ir latviešus un lietuviešus iepazīstināt ar šo teritoriju tūrisma objektiem un  pasākumiem.

Šo akciju jau otro gadu organizē Bauskas, Iecavas, Rundāles, Vecumnieku novada pašvaldības Latvijā un Biržu, Pasvales, Pakrojas un Jonišķu rajona pašvaldības Lietuvā.  Izdotajā maršruta brošūrā pieejama informācija par 48apskates vietām un pasākumiem. Tiem, kuriem patīk spēles elements saņemot zīmogu akcijas vietās un iesniedzot akcijas kartes Bauskas, Biržu, Pakrojas, Pasvalesvai Jonišķu Tūrisma informācijas centros līdz  27.septembrim,  būs iespēja pretendēt uz kādu no 16 balvām.

8 (astoņi) dalībnieki, kuri būs apmeklējuši vismaz 8(astoņus) akcijas pasākumus vai objektus (katrā pašvaldībā pa vienam), varēs iegūt atbalstītāju veicināšanas balvas.

4 (četri) Latvijas apceļotāji, kuri būs apmeklējuši vismaz 16  (sešpadsmit) akcijas pasākumus vai objektus (katrā pašvaldībā divus) varēs iegūt velosipēdu no Biržu, Pasvales un Pakrojas, Jonišķu rajona pašvaldībām.

4 (četri) Lietuvas apceļotāji, kuri būs apmeklējuši vismaz 16 (sešpadsmit) akcijas pasākumus vai objektus (katrā pašvaldībā divus) varēs iegūt velosipēdu no Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada pašvaldībām.

Apceļošanas akcijas noslēgums ar dāvanu pasniegšanu tās ieguvējiem tiks organizēts 13.oktobrī Bauskā,  līdz ar to simboliski noslēdzot aktīvo tūrisma sezonu.

Sīkāka informācija par akciju atrodama https://www.facebook.com/kaiminizemgale

https://sites.google.com/view/kaiminizemgale/akcija-akcijo

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1152339sec.