Maldīvu salās atklāts ekskluzīvs zemūdens restorāns (video)

Ja kādreiz esat sapņojuši par maltītes baudīšanu, vērojot krāšņus koraļļus, zivis visdažādākajās krāsās un jūras iemītniekus, par kādiem nekad neesat dzirdējuši, savus sapņus beidzot varat pārvērst īstenībā.

Maldīvu salās, kūrortā "Ozen by Atmosphere", atklāts kāds pārsteidzošs restorāns "M6M", kas burtiski tiek tulkots kā "mīnus seši metri", simbolizējot dziļumu, kādā atrodas restorāns, kurā var baudīt gardi pagatavotās restorāna šefpavāra maltītes, kuras pamatā ir gatavotas no visdažādākajām jūras veltēm.

Kūrorts oficiāli savu darbību sācis vien pavisam nesen, 2016. gada 15. jūlijā, un publiskojis pirmās fotogrāfijas no zemūdens restorāna, lai radītu priekšstatu potenciālajiem viesiem par to, kas sagaidāms jaunajā restorānā.

Pamatā jaunā restorāna ēdienkarti sastādīs dzērieni, smalkas uzkodas un izcila maltīte. Tajā būs iespējams pasūtīt Čīles jūras asari ar tomātiem, cukīni, čili – bazilika dzērienu, kā arī dažādiem salās un to apkārtnē pieejamām gastronomiskajām veltēm.

Ja ar šī restorāna apmeklējumu jūsu zemūdens pieredze un iepazīšanās nebūs izsmelta, Maldīvu salās ir vēl daudzas citas aktivitātes, kā iepazīt krāšņo pasauli, kas mīt zem ūdens. Piemēram – izmantojot kādu no niršanas skolas pakalpojumiem.

Jāatzīst, ka šis nav pirmais zemūdens restorāns Maldīvu salās, tomēr to ir vērts izcelt īpaši augstvērtīgās kvalitātes un gaumīgā interjera dēļ.

Ne velti Maldīvu salu salīdzina ar paradīzi. Tur ir pasaulē skaistākās un tīrākās pludmales, saule visa gada garumā, izcils serviss un visaptverošs miers. Palmās iekārts šūpuļtīkls laiskai pēcpusdienas snaudai, zilas lagūnas atsvaidzinošām rīta peldēm un pludmale, kas sākas uzreiz aiz bungalo sliekšņa.


COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 27.04.2024 - 04.05.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 26.04.2024 - 03.05.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90592885sec.