Pica Lulū atklās desmito un līdz šim lielāko picēriju tīklā [1]

Latvijā plašākais un populārākais picēriju tīkls Pica Lulū šī gada 1.septembrī Mēbeļu namā, Dzelzavas ielā 72, Purvciemā, atklās savu desmito un līdz šim lielāko picēriju ar vairāk nekā 200m2 plašām telpām, tādā veidā paplašinot tīklu Rīgas mikrorajonos. Ikviens interesents ir aicināts apmeklēt Pica Lulū atklāšanas svētkus plkst. 14:00 un piedalīties dažādās aktivitātēs, klausīties grupas Transleiteris uzstāšanos, kā arī baudīt īpašās atklāšanas cenas.

"Šīs picērijas atklāšana ir ļoti nozīmīga mūsu tīkla attīstībā. Tā ne tikai būs pēc skaita desmitā, bet arī līdz šim vislielākā Pica Lulū picērija, kas beidzot piedāvās Purvciema iedzīvotājiem ļoti ērtās un plašās telpās baudīt gardas un karstas picas netālu no savām mājām, kā arī ātri saņemt pasūtīto picu ar piegādi. Turklāt doties uz jauno Pica Lulū varēs arī ar automašīnu, jo blakus tai atrodas liela bezmaksas autostāvvieta," stāsta Elmārs Tannis, Pica Lulū līdzīpašnieks.

"Pica Lulū jau kopš 1993.gada rullē un cep godīgi vislabākās picas Latvijā – lielas, gardas, bagātīgas un tautā ļoti iecienītas. Šo solījumu cenšamies īstenot katru dienu. Šogad, 24 gadus vēlāk, esam saņēmušies lielākajai līdz šim picēriju tīkla ekspansija, atverot šogad jau piekto jauno picēriju un pavisam drīz atklāsim arī sesto. Šādas izaugsmes pamatā ir godīga attieksme pret produktu un darbu, ko jūtam, ka klienti novērtē," papildina Elmārs Tannis.

Lielākās Pica Lulū picērijas atklāšana ar motīvu "Norauj jumtu!" notiks šī gada 1.septembrī jeb Zinību dienā no plkst. 14:00 līdz 16:00 stāvvietā pie jaunās picērijas Mēbeļu namā. Šajā laikā ikviens picas gardēdis, piedaloties dažādās spēlēs, varēs iegūt bezmaksas picas šķēli, kā arī dziedāt līdzi labi zināmām dziesmām ar grupas "Transleiteris" sarakstītiem humora pilniem dziesmu vārdiem. Atklāšanas pasākuma programmas kulminācija būs jumta "noraušana" vecākajam Pica Lulū piegādes auto, kas picu piegādi veica 1996.gadā.

Visās pārējās Pica Lulū picērijās Zinību dienā spēkā būs īpašais piedāvājums – pērc 2 picu šķēles un saņem 25% atlaidi lielajai picai.

Pica Lulū tīkla īpašnieks SIA "Later LTD" jaunās picērijas atklāšanā ir ieguldījis vairāk nekā 100 tūkstošus eiro. Tīkla ekspansija līdzās jaunu produktu ieviešanai, kā arī piegādes servisa nostiprināšanai ir šī gada uzņēmuma prioritātes. Šogad atvērtas jau piecas jaunas picērijas – Kārļa Ulmaņa gatvē 114/1 (Vincents telpās), Kurzemes prospektā 21, Ādažos, Gaujas ielā 8, Maskavas ielā 322 un Dzelzavas ielā 72 (Mēbeļu namā), Purvciemā. Līdz šī gada beigām uzņēmums plāno atvērt vēl sesto jauno picēriju šogad. Visu sešu jauno picēriju izveidē uzņēmums kopumā investēs vairāk nekā 400 tūkstošus eiro.

Par Pica Lulū:

Pica Lulū ir plašākais un populārākais picēriju tīkls Latvijā. Valstī pašlaik darbojas 10 Pica Lulū picērijas Rīgā un Pierīgā, un līdz gada beigām tiks atvērta vēl viena jauna. Pica Lulū piedāvā Itālijas, Amerikas un Kanādas tradīcijām un līmenim atbilstošas picas un to baudīšanas vietas – dzīvespriecīgas un krāsainas picērijas. Pica Lulū darbojas jau no 1994.gada, kad darbu uzsāka pirmā Pica Lulū Rīgā – K. Valdemāra ielā 145/2, savukārt 1996.gadā Pica Lulū pirmie Latvijā sāka piedāvāt piegādi pēc pasūtījuma klientiem ērtā vietā un laikā. Šobrīd uzņēmumā strādā 300 darbinieki.

COMMENTS

(name)

1 Lara 09/29/2017 19:24 Mēbeles Rīgā


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14167595sec.