Ar ko cienā Prāgas debesīs un cik tas maksā?

Septembrī Čehijas galvaspilsētā atkal būs iespējams izbaudīt pasaulslaveno atrakciju "Vakariņas debesīs" .Tā norisināsies restorānā zem klajas debess un vairāk nekā 50 metru augstumā. Par to ziņo oficiālā vietne Dinner in the sky.

"Vakariņas debesīs" notiek tad, kad 22 personām uzklātu galdu uz īpašas platformas ar speciāla krāna palīdzību uzvelk un novieto 50 metru augstumā. Viesus apkalpo oficianti, viņi nomaina šķīvjus un ēdienus, - viss notiek, kā parasti restorānā. Un tomēr – pietiek tikai ar vienu skatienu, lai aizrautos elpa.

Ekstremālu gastronomisku baudījumu Prāgā piedāvās no 1. septembra līdz 7. septembrim. Apmeklētājiem ēdienus gatavos Čehijas un visas Eiropas vislabākie pavāri.

Starp citu, šeit iespējams ne tikai paēst vakariņas, bet arī pabrokastot un papusdienot. Brokastis maksā 44 eiro, un tajā pasniedz žāvētu lasi ar avokado un tomātu salātiem, kartupeļu uzputeni ar zuti un ar olu, kā arī neparastas sviestmaizes. Tas viss jānotiesā 35 minūšu laikā. Pusdienām atvēlētas 40 minūtes. Tajās piedāvā ceptas krevetes, teļa cepeti un ingvera-līčijas salātus, un cena ir 60 eiro. Visdārgāk – 120 eiro – jums izmaksās vakariņas,  tajās ēdienkartē – krevetes, foreles ikri ar kartupeļu putām un zuti, teļa cepetis un salāti. Šim pasākumam atvēlēta viena stunda. Papildus iespējamas arī vēlās vakariņas ar vīna degustāciju un kokteiļu izgaršošanu saulrietā.

Jāiebilst, ka pasākuma  "Vakariņas debesīs" dalībniekiem jāievēro zināmi noteikumi. Tā, piemēram, viesu augums nedrīkst būt mazāks par 1,50 m. Tāpat apmeklētājiem jāņem vērā, ka  50 m augstumā var pūst ļoti spēcīgs vējš un gaisa temperatūra parasti ir zemāka nekā uz zemes. Vienlaikus pasākuma rīkotāji visiem garantē pilnīgu drošību.  

Atrakciju, atsevišķos datumos, iespējams piedzīvot arī Rīgā!

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 26.04.2024 - 03.05.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 23.04.2024 - 30.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19849706sec.