Bauskas reģiona pusfinālā uzvar Jaunogres vidusskola

Otrdien, 23. janvārī Bauskas Valsts ģimnāzijā konkursa „Gribu būt mobils” trešajā pusfinālā godalgotās vietas ieguva divas komandas no Jaunogres vidusskolas - 1. vieta komandai “Just do it” (388,5 punkti) un 3. vieta komandai “Constellation” (268,5 punkti), konsultējošā skolotāja Jeļena Bobrova. Savukārt 2. vietā ierindojās komanda no Ozolnieku vidusskolas “Tālbraucēju Akadēmija” (290,5 punkti), konsultējošā skolotāja Ieva Grundmane.

Šajā pusfinālā 4. vietā divas Valsts ģimnāzijas - komanda “Lieliskais piecinieks” (Bauskas Valsts ģimnāzija) un komanda “Karstie riteņi” (Jēkabpils Valsts ģimnāzija), kuru rezultāts 224,5 punkti - precizitāte kā aptiekas svariem. Visus rezultātus pa posmiem var apskatīties šeit  http://ejuz.lv/hpb

Pusfinālā dalībnieki apliecināja savas zināšanas ceļu satiksmes drošības jautājumos un analizēja CSDD informatīvi izglītojošo kampaņu gājēju drošībai “REDZI – PAREDZI!”, piedāvājot savus papildinājumus un ieteikumus organizatoriem. Mājas uzdevums komandas bija rosinājis janvārī rīkot skolās  kampaņu  “REDZI – PAREDZI!”. Skolēni veidoja savus video un audio klipus vienaudžiem par bīstamām vietām skolu tuvumā un pilsētas ielās, skolēni iesaistījās atstarotāju gatavošanā, mudinot ikvienam tos lietot.

Konkursa „Gribu būt mobils” trešajā pusfinālā Bauskas reģionā piedalījās: “Leģendārais piecinieks” no Bauskas Valsts ģimnāzijas, “Tālbraucēju Akadēmija” no Ozolnieku vidusskolas, “VIP Platone” no Vircavas vidusskolas Platones filiāles, “Just do it” un “Constellation” no Jaunogres vidusskolas, “Karstie riteņi” un “Motoriņi” no Jēkabpils Valsts ģimnāzijas, “Bauskas BJC Velopulciņš” no Bauskas Bērnu un jauniešu centra, “Fantastiskās” no Aizupes pamatskolas un “Queens” no Svētes pamatskolas.

Paldies visiem dalībniekiem un konsultējošajiem skolotājiem un liels paldies Bauskas Valsts ģimnāzijai par jauko uzņemšanu.

Nākamais pusfināls Limbažos: 30.01.2018, plkst. 11.00 Limbažu 3.vidusskolā, Parka iela 38, Limbaži.

Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēja komanda saņem galveno balvu – ceļojumu biroja dāvanu karti izglītojošam ceļojumam 1800 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems ceļojumu biroja dāvanu karti, bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida stilīgas balvas.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR
Holiday and travel offers 22.04.2024 - 29.04.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More
Holiday and travel offers 26.04.2024 - 03.05.2024 PARKING in TRAKAI: for cars, buses Trakai TIC
PARKING in TRAKAI: for cars, buses | More
Holiday and travel offers 23.04.2024 - 30.04.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.47027493sec.