1.jūnijā Rīgā atklās jauna koncepta restorānu – «Cut»

Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā, viesnīcā "Radisson Blu Elizabete" tiks atklāts jauna koncepta restorāns Cut, kura viesiem katra apmeklējuma reizē būs iespēja "nopelnīt" īpašu restorāna atzinību.

Vēl nebijušais koncepts paredz Latvijas restorānu kultūras uzlabošanos, nodrošinot ne vien labāku viesu apkalpošanu, bet arī padarot restorāna apmeklētājus laipnākus un pieklājīgākus.

"Restorānu kultūra visā pasaulē un arī Latvijā nepārtraukti attīstītās un mainās. Cilvēki arvien vairāk pieprasa tikai to labāko un ko jaunu un nav gatavi gaidīt, līdz ar to arī ēdināšanas sfērai ir nepieciešams pielāgoties cilvēku paradumu maiņai," stāsta Gerhards Erasmus (Gerhard Erasmus), jaunā restorāna koncepta izstrādātājs. "Mēs speram platu soli pretī saviem klientiem un ceram, ka viņi rīkosies līdzīgi, tādējādi kopā radot patiesi īpašu restorāna apmeklējuma pieredzi. Uzskatām, ka šī pieeja kardināli mainīs un izaicinās esošo restorānu darbības modeli."

Jaunā restorāna apmeklējuma laikā ikvienam būs iespēja iegūt restorāna darbinieku atzinību – īpašu atlaidi rēķinam, bezmaksas kafiju, šefpavāra komplimentus un citus pārsteigumus. To būs iespējams nopelnīt, ja restorāna viesis apmeklējuma laikā rīkosies pieklājīgi un laipni.

"Ir pienācis laiks, kad ne tikai restorāna viesiem ir iespēja novērtēt viesmīļu un pavāru darbu, bet arī otrādi. Proti, lai restorāna apmeklējums būtu tiešām patīkams notikums, tam ir jābūt divvirziena ceļam, kurā abas puses viena otru respektē. Un kas gan restorānu kultūrā var būt vēl saprotamāks par dzeramnaudu viesmīlim par labi izdarītu darbu, tikai šoreiz arī mēs tās dosim saviem klientiem," uzsver G. Erasmus.

Jaunais restorāns Cut atradīsies viesnīcā "Radisson Blu Elizabete Hotel", kas atrodas pašā Rīga centrā, Elizabetes ielā 73.

COMMENTS

(name)


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21247101sec.