Rīgā aicina apmeklēt Mārtiņa Dauguļa lekciju par kritisko domāšanu

Trešdien, 24.janvārī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija „Kritiskā domāšana 21.gadsmita pasaulē: daži instrumenti pašaizsardzībai un pārliecībai”, kuru vadīs pētnieks, improvizators un pasākumu vadītājs Mārtiņš Daugulis.

Mārtiņš Daugulis ir daudzpusīga personība - stratēģiskās komunikācijas pētnieks Latvijas ārpolitikas institūtā un mācībspēks Rīgas Stradiņa universitātē un Latvijas Tiesnešu mācību centrā, kā arī... improvizācijas aktieris, pasākumu vadītājs, moderators, vairāku improvizācijas teātru līdzdibinātājs, un šo sarakstu varētu arī turpināt!

Viņš savā profesionālajā pieredzē apvieno akadēmiski metodoloģiskas zināšanas ar plašu praktiskās skatuves darbības pieredzi, tāpēc aizraujošā veidā ar interesantiem piemēriem un teorijām vieslekcijas laikā stāstīs par kritisko domāšanu, tās nozīmi un pielietojumu ikdienā. Kritiska domāšana un pozitīva dzīves uztvere noder neatkarīgi no tā, kādas profesijas pārstāvis esi, jo, domājot kritiski, tu iemācies redzēt pasauli ar cita cilvēka acīm, paplašini savu redzes loku, nenotici kārtējiem meliem, savukārt pozitīvā uztvere ir savdabīgs instruments, ar kura palīdzību varam pārkārtot savu dzīvi, padarot to krāšņu un laimīgu.

Vieslekcijas norises vieta – Biznesa augstskolas Turība C321. auditorija.

Vieslekcijas apmeklējums ir bez maksas.

Aicinām pieteikt dalību vieslekcijā, aizpildot pieteikuma anketu.

COMMENTS

(name)


 
MOST POPULAR of WEEK
Top Offers
THE MOST POPULAR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10667801sec.