8. marta dāvana no DBS Autoskola – bezmaksas "parkošanās meistarklase" sievietēm [1]

Jau otro gadu pēc kārtas DBS Autoskola un Opel sievietēm 8. martā dāvinās ļoti praktisku un atraktīvu dāvanu – bezmaksas auto parkošanas īso kursu Biķernieku trasē. Ņemot vērā lielo atsaucību aizvadītajā gadā, šogad DBS Autoskolas instruktori sievietes Biķernieku trasē gaidīs divas dienas – 2013. gada 6. un 7. martā no pulksten 10:00 līdz 16:00. Lai izvairītos no liekas drūzmas un pārpratumiem, sievietes tiek aicinātas laicīgi rezervēt sev izdevīgāko laiku savu auto noparkošanas prasmju pilnveidošanai.

Auto novietošana stāvvietā, jo sevišķi paralēli brauktuvei, bieži sagādā lieku stresu daudziem autovadītājiem. Taču iemācoties dažus pamatprincipus un knifiņus, ir iespējams šo "problēmu" padarīt par tīru dzīves sīkumu. Auto parkošanas apmācībās tiek aicinātas piedalīties gan tikko autovadītāja apliecību ieguvušās sievietes, gan pieredzējušas autovadītājas. Meistarklasēs apmācības notiks gan ar DBS Autoskolas mācību automobiļiem Opel Astra un Opel Insignia, gan ar dalībnieču personīgajiem automobiļiem.

Vienlaikus ar parkošanās meistarklasēm dāmām tiks dota arī lieliska iespēja izmēģināt Opel jaunāko modeli – nelielo apvidus automobili Opel Mokka, kas ir īpaši piemērots daiļā dzimuma autovadītājām. Progresīvā dizaina automobilis ir apveltīts ar lieliskām gaitas īpašībām un tas apvienojumā ar visu riteņu piedziņu ļauj bez bažām pārvarēt sniega kupenas, dažādus sīkus šķēršļus, kā arī ļauj pārvarēt pat vissliktākās kvalitātes ceļus.

Kādu no meistarklases dalībniecēm gaida arī īpaša dāvana – nedēļas nogale ar jauno Opel Mokka, kura tiks nodota laimīgajai dāmai ar pilnu bāku degvielas.

Auto parkošanas meistarklasēm autovadītājas aicinātas pieteikties līdz 1. martam, nosūtot pieteikumu uz e-pastu: [email protected] vai zvanot pa tālruni 67450430.

Meistarklases notiks Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, Sergeja Eizenšteina ielā 4, Rīgā.

Par Drošas Braukšanas Skolu:

Drošas Braukšanas Skola darbojas kopš 2005. gada. Šī ir vienīgā šāda tipa skola, kas sagatavo B un citu kategoriju vadītājus, apmāca profesionāļus, sniedz drošas braukšanas apmācības, kā arī autoparkiem piedāvā ekonomiskas un videi draudzīgas braukšanas apmācības. DBS sadarbības partneri ir "Opel", "Statoil Fuel & Retail Latvia", AAS "BALTA", "SEB banka", "Goodyear" un TV raidījums "Zebra"

Vairāk informācijas interneta vietnē www.dbs.lv

COMMENTS

(name)

1 Ruta Cernenoka 06/27/2016 15:25 Es biju ļoti apmierināta ar savas autoskolas sniegtajiem pakalpojumiem


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64588785sec.